Odpowiedz do tematu
:
Już dawno zmienione.
:
No co zrobisz jak po drugiej stronie masz firmę którą tworzy marketing, i która ma wiernych wyznawców ?
Spinner napisał: |
ja bym zamienil tytul dzialu na np "Homary", nie kasowal ale postaral sie nie zamieszczec "homarow z wiadomą nazwą"...
Kurna - Monty Python mi sie przypomina - "to słowo"...:wink: |
No co zrobisz jak po drugiej stronie masz firmę którą tworzy marketing, i która ma wiernych wyznawców ?
:
O ja ślepa dupa...
:
Dla Strażników Rewolucji - zapomnij. Dla nich jest tak samo trefny jak Faszeron z Bułgarii
J.
svedos napisał: |
Czy taki homar jest O.K. |
Dla Strażników Rewolucji - zapomnij. Dla nich jest tak samo trefny jak Faszeron z Bułgarii
J.
:
Oczywiście że nie! To najplugawsza podróbka, zamach na Wielkie Dzieła Wspaniałych Zegarmistrzów z OP! I tej wersji mam zamiar bronić, tak na trzeźwo jak i po pijaku!
:
Ale przecież nie ma napisu Marina Militare, więc powinien być O.K.
A tak na poważnie chciałem tylko pokazać jak można szybko i bezboleśnie obejść zakaz prezentowania MM , wszak svedos nie jest marką zastrzeżoną
A tak na poważnie chciałem tylko pokazać jak można szybko i bezboleśnie obejść zakaz prezentowania MM , wszak svedos nie jest marką zastrzeżoną
:
A ten rygiel, a ten bluźnierczy "chronometer"???
J.
wszak svedos nie jest marką zastrzeżoną |
A ten rygiel, a ten bluźnierczy "chronometer"???
J.
:
Bliźnierczy jak bluźnierczy ...
Ale najgorsze ze drań spełnia normy z nawiązką!!
Ale najgorsze ze drań spełnia normy z nawiązką!!
:
Jedno jest pewne , Chińskie wyśrubowane normy dla chronometrów to on pełnia na 100%
:
svedos powiedział "Marynarka Wojenna" po włosku!!! pod sąd go!!! brytyjski!!!
serio cieszy mnie choć połowiczne poważne podejście do sprawy. Nikt do nas nie musi żadnego pisma przysyłać - wiemy, że prawa do nazwy MM są zastrzeżone i sama ta wiedza zobowiązuje nas do poszanowania tych praw. Eye lip słusznie prawi jednak prawi, że z dniem powzięcia wiadomości nie powstało żadne nowe prawo - prawa OP istniały wcześniej. Może warto zrobić przegląd
ale ,ale - jeszcze jedno. Eye lip - na kizi też pytałeś tak szczegółowo? niby stanowisko znamy, ale właśnie przed minutą sprawdziłem, wiszą tam ciągle w Galerii (nie w dziale o podróbach, gdzie byłoby to zrozumiałe i uprawnione) tematy ze zdjęciami (skądinąd świetnymi) tessia i korby. Ja wiem, że chłopaki w prowokacje się bawili, ale zdjęcia wiszą, to fakt...
Ale przecież nie ma napisu Marina Militare, więc powinien być O.K.
A tak na poważnie chciałem tylko pokazać jak można szybko i bezboleśnie obejść zakaz prezentowania MM , wszak svedos nie jest marką zastrzeżoną |
svedos powiedział "Marynarka Wojenna" po włosku!!! pod sąd go!!! brytyjski!!!
serio cieszy mnie choć połowiczne poważne podejście do sprawy. Nikt do nas nie musi żadnego pisma przysyłać - wiemy, że prawa do nazwy MM są zastrzeżone i sama ta wiedza zobowiązuje nas do poszanowania tych praw. Eye lip słusznie prawi jednak prawi, że z dniem powzięcia wiadomości nie powstało żadne nowe prawo - prawa OP istniały wcześniej. Może warto zrobić przegląd
ale ,ale - jeszcze jedno. Eye lip - na kizi też pytałeś tak szczegółowo? niby stanowisko znamy, ale właśnie przed minutą sprawdziłem, wiszą tam ciągle w Galerii (nie w dziale o podróbach, gdzie byłoby to zrozumiałe i uprawnione) tematy ze zdjęciami (skądinąd świetnymi) tessia i korby. Ja wiem, że chłopaki w prowokacje się bawili, ale zdjęcia wiszą, to fakt...
:
Kyle - słusznie mówisz. Mało tego - na GMT również Maryna wisi i nikt tego nie wyczyścił. Znaczy - nasze forum według innych musi być czyste, ale inne mogą sobie Marynę trzymać. Dziwne podejście i według mnie nie do końca w porządku.
Co do terminu. Niby prawda, że 16 października nic się tak naprawdę nie zmieniło. Ale trzeba do sprawy podejść realistycznie stąd obligatoryjne potraktowanie terminu: od tego dnia MM jest be. Na kizi i GMT nawet tego nie zrobili, a niby to my jesteśmy podróbkarzami...
Innymi słowy: zanim ktoś wytknie innemu błąd, niech sprawdzi czy sam go nie popełnia.
Co do terminu. Niby prawda, że 16 października nic się tak naprawdę nie zmieniło. Ale trzeba do sprawy podejść realistycznie stąd obligatoryjne potraktowanie terminu: od tego dnia MM jest be. Na kizi i GMT nawet tego nie zrobili, a niby to my jesteśmy podróbkarzami...
Innymi słowy: zanim ktoś wytknie innemu błąd, niech sprawdzi czy sam go nie popełnia.
:
na kizi nie zrobili bo mają wojne domową a burdel
to i tak dawno mieli
a co do gmt to faktycznie niech filip swoje forum poczyści
a nie zabiera głos na innych forach
to i tak dawno mieli
a co do gmt to faktycznie niech filip swoje forum poczyści
a nie zabiera głos na innych forach
:
Zabierać może, ale wypadałoby przy takim pytaniu rozejrzeć się czy na własnym forum ma wszystko poukładane w tym temacie...
:
nooo ale nikt nie patrzy w swoje śmieci ,najlepiej popisówke walnąć
Odpowiedz do tematu
Blaz napisał: |
Zabierać może, ale wypadałoby przy takim pytaniu rozejrzeć się czy na własnym forum ma wszystko poukładane w tym temacie... |
nooo ale nikt nie patrzy w swoje śmieci ,najlepiej popisówke walnąć