ZEPPELIN LZ127 GRAF 7636-5 Mechanic
Odpowiedz do tematu

:
mierzejewski napisał/a:
Wybor dokonany ->MARINE CHRONOMETER II cyfry rzymskie.

Świetny wybór. Gratulacje.

hrg.pl
:
Pasek taki:

lub nawet lepiej taki:

:
ja osobiście crocolooków nie lubię, więc nie zaproponowałem :razz:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
mierzejewski napisał/a:
Wybor dokonany ->MARINE CHRONOMETER II cyfry rzymskie.

Świetny wybór. GRATKI !. Zegarek wybornie się prezentuje na zdjęciach.
Szkoda, że on taki duży 44mm aż bo od dawna mi się ... "bym nosił"

Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2012-01-03, 18:10, w całości zmieniany 1 raz
Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
:
No to czekamy na nadgarstkowe. Graty !! :grin:

Witajcie na Forum chinawatches.
Przynależność do forum nie jest obowiązkowa.
Blaz
[Usunięty]
:
Santino napisał/a:
Pasek taki:
Obrazek

lub nawet lepiej taki:
Obrazek

Ten pierwszy. Grubszy. :wink:

mierzejewski
[Usunięty]
:
Za krokodylami rowniez nie przepadam, wiadomo, rzecz gustu :)
Myslalem o jakims brazowym, nawet wchodzacym lekko w zoltawy wiec ten jest jak nabardziej odpowiedni: http://www.steinhart-zega...2923134a32a.jpg

Nadgarstek mam 18 cm, grubosc paska 4,5mm, srednica koperty 44mm, jaka wiec dlugosc paska mi zasugerujecie?

:
nadgarstek praktycznie taki jak mój :razz: :razz: ten o wymiarach podanych na stronie powinien pasować (124 / 82 mm) - to L czy XL wg Stenka?

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Blaz
[Usunięty]
:
Ja bym nie dawał tuta gładkiego. To elegancki zegarek. Aż się prosi jednak o kroko, mimo że sam jestem przeciwnikiem kroko look...

:
Blaz napisał/a:
Aż się prosi jednak o kroko, mimo że sam jestem przeciwnikiem kroko look...

No nie poznaję Kolegi ostatnio :shock:
ALe 100% racji Kolega ma! :-)

:
Mój faworyt to:

ale na podobnym pasku dostaniesz zegarek, wg zdjęć ze strony będzie to:

Więc może ten będzie niezłym wyborem:

ale zastanowiłbym się również nad tym poniżej, lekko podniszczony, wygląda genialnie (wiem, bo mam). Jeśli Łukasz ma go w ofercie ofc.

LINKA DO PASKA

Klamerka:

:
Tomek mam wszystko :mrgreen: :twisted:

Niestety z zegarkami od Guntera jest tak, że nie można się sugerować zdjęciami pasków, bo zdarza się, rzadko, ale się zdarza, że zegarki przychodzą z innymi paskami :)

Ja np. mam Marinki na miejscu na tych paskach

arabska na:

rzymska na

Oba są świetne do nich :)

Steinhart Timepieces, Phoibos Watch

www.czasuprzestrzen.pl
:
SIRLUKE1 napisał/a:
.... że nie można się sugerować zdjęciami pasków, ...

Wiem coś o tym, dwa paski już do niego wróciły, bo kolory w realu były zupełnie inne, jak na fotach :evil: Chodziło Ci o co innego, z mojej strony taki mały OT :wink: .

Ten pasek od arabskiej Marinki mam, to dla mnie mistrzostwo świata, jeśli ktoś lubi takie klimaty.

Skoro rzymska jest na tym pokazanym przez Ciebie, brałbym kroko pokazane przez Santino lub ten, który jest przy arabskiej.

:
mierzejewski, - już kolegi nie lubię :evil: Kupił mój kolejny zakup... :evil: :evil: :evil: Łukasz - na koniec lutego możesz na jedną z rzymskimi być przygotowany :mrgreen:

:
Oczywista, zapraszam :)

Sam sobie też rzymiankę sprawię, zawsze myślałem o arabskiej, ale jak je na żywo obejrzałem obie to już wiem co chcę :)

[ Dodano: 2012-01-03, 22:47 ]
Tomek napisał/a:

Wiem coś o tym, dwa paski już do niego wróciły, bo kolory w realu były zupełnie inne, jak na fotach

Niestety odbiór zdjęć zależy od indywidualnych ustawień monitora, przekłamań światła, ale w zasadzie paski ma bardzo wysokiej jakości

[ Dodano: 2012-01-03, 22:48 ]
Tomek napisał/a:

Ten pasek od arabskiej Marinki mam, to dla mnie mistrzostwo świata, jeśli ktoś lubi takie klimaty.

+1 :)

Ostatnio zmieniony przez SIRLUKE1 2012-01-03, 21:48, w całości zmieniany 2 razy
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum