To są nas trojaczki w takim układzie z Kadariusem
A na serio - zwróćcie uwagę że wahnik i płyty nie są jakoś wybitnie wykończone - to co stanowi charakterność werku to koło (chyba pośrednie, ale ja tam pipa techniczna jestem) i kolorowanka na napisach. Reszta zdobiona silnie "średnio".
Odpowiedz do tematu
:
:
To koło to jest pokryte teflonem czy czymś w tym rodzaju, tak mi zegarmistrz mój św. pamięci Mieczysław klarował onegdaj. A werk zdobiony w sam raz, dokładność wykonania płyt i mostków na najwyższym poziomie, brak wżerów i rys, werk pierwszoklaśny.
Cokolwiek bym o Rolku nie powiedział , że robi masakrycznie brzydkie zegarki, to werki ma śliczne.
Cokolwiek bym o Rolku nie powiedział , że robi masakrycznie brzydkie zegarki, to werki ma śliczne.
:
Oczywiście że pikny, i oczywiście że w sam raz - to nie jest wszak zegarek i werk biżuteryjny, tylko dla facetów. Teflonem? Dziwne ... Jakoś nie mogę sobie wyobrazić technologii pokrywania metalu teflonem tak, by tarcie go nie rozpiziło w krótkim czasie. Ale ja mały miki jestem, wiele sobie nie wyobrażam...
svedos napisał: |
To koło to jest pokryte teflonem czy czymś w tym rodzaju, tak mi zegarmistrz mój św. pamięci Mieczysław klarował onegdaj. A werk zdobiony w sam raz, dokładność wykonania płyt i mostków na najwyższym poziomie, brak wżerów i rys, werk pierwszoklaśny.
Cokolwiek bym o Rolku nie powiedział , że robi masakrycznie brzydkie zegarki, to werki ma śliczne. |
Oczywiście że pikny, i oczywiście że w sam raz - to nie jest wszak zegarek i werk biżuteryjny, tylko dla facetów. Teflonem? Dziwne ... Jakoś nie mogę sobie wyobrazić technologii pokrywania metalu teflonem tak, by tarcie go nie rozpiziło w krótkim czasie. Ale ja mały miki jestem, wiele sobie nie wyobrażam...
:
Spokojnie mogę powiedzieć że chciałbym posiadać tego Rolexa
:
Tak mi to tłumaczył , ja tego też na 100 % nie wiem.
:
To malinowe? Sprzęgło, a plastykowe pokrycie kółka to stary patent Rolexa - w sumie ich jedyna sensowna odmienność.
Rzekłeś, effendi 8)
J.
ALAMO napisał: |
To są nas trojaczki w takim układzie z Kadariusem
A na serio - zwróćcie uwagę że wahnik i płyty nie są jakoś wybitnie wykończone - to co stanowi charakterność werku to koło (chyba pośrednie, |
To malinowe? Sprzęgło, a plastykowe pokrycie kółka to stary patent Rolexa - w sumie ich jedyna sensowna odmienność.
Cytat: |
ale ja tam pipa techniczna jestem) i. |
Rzekłeś, effendi 8)
J.
:
I nie mam zamiaru się o to potykać na ubitej ziemi !
:
A przy zastawionym stole?
J.
ALAMO napisał: |
I nie mam zamiaru się o to potykać na ubitej ziemi ! |
A przy zastawionym stole?
J.
:
O! To i do upadłego! Szto by ogórcow chwatilo ...
:
No właśnie, kto zabiera "kontener" ogórków
:
Na miejscu się kupi i zakisi
:
To ile tam będziem siedzieli, że zdążą się zakisić?
A mniej niepoważnie, to jak jest zapotrzebowanie, to trochę mogie zabrać.
A mniej niepoważnie, to jak jest zapotrzebowanie, to trochę mogie zabrać.
:
Nie mogę powiedzieć, że mi się nie podoba, jeśli mi się Bernhardt Sea Shark podoba. To jest jednak jedyny Rolex, który mi się podoba.
:
Z własnymi ogórkami do knajpy??? O tempora, o mores!
Za moich czasów za coś takiego to nawet w Poznaniu można było na kopach lokal zmienić...
Kiedy ci podróbkarze cholerni odczepią się od Kapselka???
J.
Telekom napisał: |
To ile tam będziem siedzieli, że zdążą się zakisić?
A mniej niepoważnie, to jak jest zapotrzebowanie, to trochę mogie zabrać. |
Z własnymi ogórkami do knajpy??? O tempora, o mores!
Za moich czasów za coś takiego to nawet w Poznaniu można było na kopach lokal zmienić...
Blaz napisał: |
Nie mogę powiedzieć, że mi się nie podoba, jeśli mi się Bernhardt Sea Shark podoba. To jest jednak jedyny Rolex, który mi się podoba. |
Kiedy ci podróbkarze cholerni odczepią się od Kapselka???
J.
:
Odpowiedz do tematu
A kto mówi, że do knajpy. To raczej na okoliczność jak wszystkie knajpy już zamkną, a przyjdzie ochota na litra.