ALAMO, Ale ja tylko o tym zdobieniu - a właściwie jego braku. Na taobao były zdjęcia werku ze szlifami.
Karolewskiej, Nic nie mam do cytryn. Szczególnie do tej.
Ale sam przyznaj, że zdobienia werku nie ma - poza wahnikiem...
Odpowiedz do tematu
:
Svedos, - bardzo fajny zegarek. Niewiele brakowało a też bym go popełnił. Chwilowo wstrzymałem się przez inne pozycję od zakupu - ale kto wie. Jak się ma jego wykonanie do Mewski 177s ?
:
Napisałem jakie ma MINUSY ujemne i to go właśnie odróżnia od 177s, ale ma na przykład zdecydowanie lepszy pasek i zapięcie, ale za to w "gratisie" data przesunięta w okienku, lekko niedorobiony napis Shanghai, ascetyczny wahnik na werku. Po za tym od wczoraj trzyma czas z dokładnością do 3 s. Sama koperta , dekiel szkiełko spasowane idealnie, ma co mnie zdziwiło zakręcaną koronkę, ale nie ma STOP sekundy.
Generalnie w skali od 1 do 6, dałbym 5
Generalnie w skali od 1 do 6, dałbym 5
:
To ja chętnie odkupię
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Przecież ta Melepeta nie oddaje zegarków, które już w łapki wpadły - Svedos jest jak stundnia... bez dna
:
Na wachniku widzę brak genialnego napisu Oris
Svedos będziesz się smażył na piekielnym grillu , zegarek bardzo ładny a najładniejsze ma wskazówki
Svedos będziesz się smażył na piekielnym grillu , zegarek bardzo ładny a najładniejsze ma wskazówki
:
Przyjemny zegarek choć plaża na wahniku psuje ogólnie dobry odbiór zegarka - w sumie sam bym nie kupił ale w nadgarstek by mnie nie parzył
:
A tak w ogóle to nie ma z pełnym deklem?
Za te pieniążki cudo. Ciekawe czy w Alamosowym potwierdzą się te niedodruki w napisie.
Za te pieniążki cudo. Ciekawe czy w Alamosowym potwierdzą się te niedodruki w napisie.
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Tyż racja, ale sądzę że albo będzie dokładnie tak samo, albo będzie idealnie. Moim zdaniem .
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Odpowiedz do tematu
Tego czarniawego pokażta...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają