Odpowiedz do tematu
:
Twórcza inspiracja
:
Ten chiński multikalendar to chińskie badziewie czy wręcz odwrotnie ?
Rudolf napisał/a: | ||
|
Ten chiński multikalendar to chińskie badziewie czy wręcz odwrotnie ?
:
Jeżeli kalendarz jest badziewiem, to tak jest to badziewie i w dodatku chinskie. Bo takie własnie kupiłes.
:
Ten konkretny model ? Bo z tego co tu wyczytałem są mechanizmy chińskie które są ok.
wahin napisał/a: |
Jeżeli kalendarz jest badziewiem, to tak jest to badziewie i w dodatku chinskie. Bo takie własnie kupiłes. |
Ten konkretny model ? Bo z tego co tu wyczytałem są mechanizmy chińskie które są ok.
:
My tu na forum tylko kłalite lubimy, reszta to badziew
ps. osobiscie nie lubie multikalendarzy, bo z reguly maja udawac chronografy...
ps. osobiscie nie lubie multikalendarzy, bo z reguly maja udawac chronografy...
FOTOGRAFIA ŚLUBNA
:
A wręcz można twierdzić, że w pewnym segmencie mechanizmy chińskie są najlepsze na świecie.
Co nie zmienia faktu, że multikalendar mało kto lubi, bo ma udawać coś, czym nie jest - jak zauważył Zero8.
LuQas napisał/a: | ||
Ten konkretny model ? Bo z tego co tu wyczytałem są mechanizmy chińskie które są ok. |
A wręcz można twierdzić, że w pewnym segmencie mechanizmy chińskie są najlepsze na świecie.
Co nie zmienia faktu, że multikalendar mało kto lubi, bo ma udawać coś, czym nie jest - jak zauważył Zero8.
:
w najtańszym segmencie taki multi kalendarz to jak Suv wśród samochodów .. dla każdego kto lubi ! wygodny .
:
Ave
No faktycznie oglądając stronę Bell & Ross i porównując to co nabyłem wyszła kupa. Mogli odpuścić sobie ten wskaźnik pory dnia i zostawić tą szóstą godzinę w spokoju. Wygląd zegarka mi się spodobał i nie robiłem dochodzenia cóż to za imitacja.
No faktycznie oglądając stronę Bell & Ross i porównując to co nabyłem wyszła kupa. Mogli odpuścić sobie ten wskaźnik pory dnia i zostawić tą szóstą godzinę w spokoju. Wygląd zegarka mi się spodobał i nie robiłem dochodzenia cóż to za imitacja.
:
Zegarek doszedł. Koperta która chyba składa się z dwóch części jest trochę kiepsko spasowana, ale zegarek wygląda na prawdę zacnie. Jestem ciekaw jak długo wytrzyma farba którą jest pomalowany.
:
PVD to nie jest farba.
:
No na pewno to nie jest PVD w zegarku za 150 zł. No chyba że ta technologia jest taka tania.
Blaz napisał/a: |
PVD to nie jest farba. |
No na pewno to nie jest PVD w zegarku za 150 zł. No chyba że ta technologia jest taka tania.
:
Na Jowisza to jestem mile zaskoczony.
:
W Polsce pokrycie jednostkowej koperty warstwą PVD kosztuje około 60 zł. Jak myślisz - ile to kosztuje w Chinach przy ilości kilka tysięcy sztuk?
:
Odpowiedz do tematu
Ok rozumiem myślałem że to jakaś wydumana technologia dla wybranych.