Odpowiedz do tematu
:
Tak, Steinharty są solidnie zrobione.
:
I podobno mają wzorowy customer service. Poziom nieosiągalny nawet dla wielkich zegarkowego świata.
:
+1 przypomina Jaegera i to bardzo
Dla mnie Jaeger to mistrzostwo świata, ale temu Steinhartu do Jaegera brakuje niewiele; Steinhart podoba mi się i to bardzo
Blaz napisał/a: |
Pojawiają się opinie, że projekt tarczy mocno przypomina Jaegera i niestety z tym się zgodzę... |
+1 przypomina Jaegera i to bardzo
Dla mnie Jaeger to mistrzostwo świata, ale temu Steinhartu do Jaegera brakuje niewiele; Steinhart podoba mi się i to bardzo
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
A ja go na nadgarstku nie wizualizuję...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Jakiego?
Pojawiają się opinie, że projekt tarczy mocno przypomina Jaegera i niestety z tym się zgodzę... |
Jakiego?
:
Tego:
:
Poza pewnym podobieństwem tarcz chronografu, które można spotkać nie tylko w tych dwóch zegarkach, to są dwa całkiem różne modele. No i Gunter zdecydowanie mniej "zapchał" cyframi tarczę, przez co jego zegarek bardziej mi się podoba.
Poza tym, pokaż mi Łukasz zegarek Steinharta, który "tfurczo" nie czerpie z innego modelu. Są takie?
Poza tym, pokaż mi Łukasz zegarek Steinharta, który "tfurczo" nie czerpie z innego modelu. Są takie?
:
No wiadomo, że Steinhart to wariacje na temat.
Tu chodziło właśnie o ten układ tachometrów, bo w sumie data czy idneksy są inne.
Tu chodziło właśnie o ten układ tachometrów, bo w sumie data czy idneksy są inne.
:
To chyba najbardziej popularny producent homarów na Świecie
:
Obaj zrzynali:
Wskaźnik EADI z Boeinga
J.
Ostatnio zmieniony przez Jacek. 2011-07-16, 19:09, w całości zmieniany 1 raz
Tomek napisał/a: |
Poza pewnym podobieństwem tarcz chronografu, które można spotkać nie tylko w tych dwóch zegarkach, to są dwa całkiem różne modele. No i Gunter zdecydowanie mniej "zapchał" cyframi tarczę, przez co jego zegarek bardziej mi się podoba.
Poza tym, pokaż mi Łukasz zegarek Steinharta, który "tfurczo" nie czerpie z innego modelu. Są takie? |
Obaj zrzynali:
Wskaźnik EADI z Boeinga
J.
Ostatnio zmieniony przez Jacek. 2011-07-16, 19:09, w całości zmieniany 1 raz
:
Znaczy, konsensus taki.
:
aaaa,
a ja szukałem JLC
O tym Yaeger'ze zapomniałem
Tego: |