Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez bow 2011-04-03, 20:41, w całości zmieniany 1 raz
Piękny i cena nie powala.
Szkoda, że taki maluch, tylko 39mm.
Gdyby był tak 41-42mm, ech...
Ten jest większy, a i nazwa jaka zacna... Ingersoll Robert - IN8005SL
Tylko jakoś nie jest taki elegancki...
Szkoda, że taki maluch, tylko 39mm.
Gdyby był tak 41-42mm, ech...
Ten jest większy, a i nazwa jaka zacna... Ingersoll Robert - IN8005SL
Tylko jakoś nie jest taki elegancki...
Ostatnio zmieniony przez bow 2011-04-03, 20:41, w całości zmieniany 1 raz
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Ty to żeś się chyba naczytał po sąsiedzku .. To jeszcze mu trzeba sekundę wywalić i datę ..
ALAMO napisał/a: |
Gdyby był 42 mm, to by nie miał nic wspólnego z modelem garniturowym |
Ty to żeś się chyba naczytał po sąsiedzku .. To jeszcze mu trzeba sekundę wywalić i datę ..
:
Tomek, jak można czytać coś czego nie ma
Ja po prostu wiem jakie mam koszule.
Większość nie toleruje zegarów w wysokiej kopercie, i o wymiarach większych niż 40 mm.
Jeśli na moich kilkadziesiąt koszul toleruje takie cudaki może kilka - to jednak jest to jakaś prawidłowość ...
Ja po prostu wiem jakie mam koszule.
Większość nie toleruje zegarów w wysokiej kopercie, i o wymiarach większych niż 40 mm.
Jeśli na moich kilkadziesiąt koszul toleruje takie cudaki może kilka - to jednak jest to jakaś prawidłowość ...
:
machlo kropki z luminovy obok indeksów miałeś również w Mewie M177s. Mi to się podoba w zegarku garniturowym
:
Nie mam dużo koszul, gdzieś koło 60. I zdecydowanie lubię jak zegar jest duzy i wystaje - to kwestia przyzwyczajenia i tyle...
Praktycznie tylko koszule na spinki potrzebuję czegoś mniejszego - i tutaj mamy piękny rozmiar 40-41mm
Praktycznie tylko koszule na spinki potrzebuję czegoś mniejszego - i tutaj mamy piękny rozmiar 40-41mm
:
Właśnie odwrotnie. Koszula na spinki, z klasycznie składanym mankietem - ma sporo luzu, i tam się uda schować każdy zegarek w zasadzie. Pytanie czy tolerujesz że po miesiącu któraś jest do wywalenia, bo się przetrze na zegarku
Ja mam olbrzymie problemy z normalnymi, np. w Kastora od dawna nie kupuję, bo mi brakowało mankietu nawet żeby PRZESZYWAĆ guziki
bow napisał/a: |
Praktycznie tylko koszule na spinki potrzebuję czegoś mniejszego |
Właśnie odwrotnie. Koszula na spinki, z klasycznie składanym mankietem - ma sporo luzu, i tam się uda schować każdy zegarek w zasadzie. Pytanie czy tolerujesz że po miesiącu któraś jest do wywalenia, bo się przetrze na zegarku
Ja mam olbrzymie problemy z normalnymi, np. w Kastora od dawna nie kupuję, bo mi brakowało mankietu nawet żeby PRZESZYWAĆ guziki
:
Ja szyję koszulę na miarę, bo nie bardzo mają w rozmiarówkę dla prawdziwych meżczyzn.
Z Kastora też mam szyte - fajne są
Z Kastora też mam szyte - fajne są
:
a jak byłby Polish design, to 3k pln
fajny, a ten co bow pokazał fajnieszy, chociaż przypomina mi Orisa Oscar Peterson, czy jak on tam się zwie
kadarius napisał/a: |
gdyby tam tykała ETA to kosztowałby on ok. 2k pln więc... |
a jak byłby Polish design, to 3k pln
fajny, a ten co bow pokazał fajnieszy, chociaż przypomina mi Orisa Oscar Peterson, czy jak on tam się zwie
:
Bo ty za długi jesteś
bow napisał/a: |
Ja szyję koszulę na miarę, bo nie bardzo mają w rozmiarówkę dla prawdziwych meżczyzn.
Z Kastora też mam szyte - fajne są |
Bo ty za długi jesteś
:
ale fakt jedno jest bez sensu - luma przy indeksach i jej brak na wskazowkach...
s.
s.
:
Ostatnio zmieniony przez machlo 2011-04-04, 10:10, w całości zmieniany 1 raz
Właśnie dostałem zdjęcia ze sklepu pierwszego modelu:
Mechanizm to Miyota 8015, prawda? Trochę brzydki od dupy strony, ale od frontu całkiem ok i fajne szkiełko mocno wypukłe.
Edit:
I limitacja jest. ;p
Mechanizm to Miyota 8015, prawda? Trochę brzydki od dupy strony, ale od frontu całkiem ok i fajne szkiełko mocno wypukłe.
Edit:
I limitacja jest. ;p
Ostatnio zmieniony przez machlo 2011-04-04, 10:10, w całości zmieniany 1 raz
:
Odpowiedz do tematu
a on to mi trochę tak worldmasterem lekuśko kabani, co?