Piekny jest i tyle!!
A jest identyko wersja chrono ?
Odpowiedz do tematu
:
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
Fortis Flieger Chronograph wygląda tak:
Ale kosztuje już tak bliżej 2000 USD
Ale kosztuje już tak bliżej 2000 USD
Bawią się wszyscy?
:
Tego znam i do identycznoci brakuje mu mnostwa : )
Bardziej mialem na mysli niemalze identyczny tylko w chrono.
Bardziej mialem na mysli niemalze identyczny tylko w chrono.
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
Dlatego "prawie" było w cudzysłowie.
Najbardziej z nich wszystkich podoba mi się Fortis Flieger bez chrono, tylko jakoś nie widać go nigdzie.
Może już nie jest produkowany?
Najbardziej z nich wszystkich podoba mi się Fortis Flieger bez chrono, tylko jakoś nie widać go nigdzie.
Może już nie jest produkowany?
Bawią się wszyscy?
:
Pokazujecie model "Flieger" a ja mam "Pilot"...
Flieger mi sie nie podoba bo ma wskazówki w kształcie łopatek i do tego zielone - fuuuj
B-42 Pilot Professional w wersji chrono oczywiście jest...
ale ja wole czytelnieksze zegarki, "żywą", dużą, centralną sekundą...
Flieger mi sie nie podoba bo ma wskazówki w kształcie łopatek i do tego zielone - fuuuj
B-42 Pilot Professional w wersji chrono oczywiście jest...
ale ja wole czytelnieksze zegarki, "żywą", dużą, centralną sekundą...
:
Spinner - oczywiście, że są to inne zegarki.
Mi się akurat bardziej podoba model Flieger, bo ma wskazówki w kształcie łopatek i do tego zielone - mniam.
Mi się akurat bardziej podoba model Flieger, bo ma wskazówki w kształcie łopatek i do tego zielone - mniam.
Bawią się wszyscy?
:
Spinner...otoz to.Bingo...wiesz moze jakie to ma nr ref. dokladnie??
Poki co nierealne ale zanotowac warto.
I rowniez podzielam poglad ze te lopatki sa do d**y...jak co to wskazowka powinna byc w ksztalcie lopatki a nie na czarnym naniesiony ksztalt lotnika...mnie sie z tandeta kojarzy i z odpustem ... ale to tylko mnie : )
Poki co nierealne ale zanotowac warto.
I rowniez podzielam poglad ze te lopatki sa do d**y...jak co to wskazowka powinna byc w ksztalcie lopatki a nie na czarnym naniesiony ksztalt lotnika...mnie sie z tandeta kojarzy i z odpustem ... ale to tylko mnie : )
:
Łosz kurna dzieki...chyba do wanted listy troche dojdzie : )
:
A tak sobie odświeżę
:
łopata roku?
Zegareczek spoko, kiedyś piloty mje bardzi kręciły, choć teraz też bym nie pogardził
Zegareczek spoko, kiedyś piloty mje bardzi kręciły, choć teraz też bym nie pogardził
:
Tylko te wskazówki....
:
Pewnie się powtórzę, ale ten zegarek jest genialny. W Zgierzu nie chciał mi zejść z ręki...
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Właśnie wskazówki ma genialne, trochę mi się przejadły takie szpiczaste z IIWW
Odpowiedz do tematu
Cezar napisał/a: |
Tylko te wskazówki....
|
Właśnie wskazówki ma genialne, trochę mi się przejadły takie szpiczaste z IIWW