O cholera!
Tylko ta cena...
Odpowiedz do tematu
:
:
w połączeniu z lupką - jest nie do przyjęcia.
Blaz napisał/a: |
O cholera!
Tylko ta cena... |
w połączeniu z lupką - jest nie do przyjęcia.
:
50 mm mają ale czy z koronką czy bez to nie napisali. Jak bez, to 45mm tak na oko więc da się nosić.
:
Super diverki
:
I jeszcze już niedostępny Benarus Moray 2
Uploaded with ImageShack.us
Kiedyś będzie mój Niech no tylko się 3-ka pokaże ..
Kiedyś będzie mój Niech no tylko się 3-ka pokaże ..
:
Z tych wszystkich z Miyotą 9015 to the best jest czarny Helson Tortuga. Rasowy vintage.
Zdjęcia z WUS:
Zdjęcia z WUS:
:
Przeglądałem stronę z danymi technicznymi tego werku http://www.citizen.co.jp/...f/spec_9015.pdf
"Posture difference Under 40 seconds/ day"
Tak dla pewności zapytam - to oznacza że różnica dokładności chodu w różnych położeniach jest mniejsza jak 40 sekund na dobę ?
"Posture difference Under 40 seconds/ day"
Tak dla pewności zapytam - to oznacza że różnica dokładności chodu w różnych położeniach jest mniejsza jak 40 sekund na dobę ?
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Szukałem fotek nadgarstkowych Androida Divemastera Silverjet, ale nie doszukałem się takowych Znalazłem za to fotki Predatora http://entertainment.webs...104723825PrciEB
Silverjet będzie miał 50mm bez koronki
Predator ma 48mm i na tych fotkach to niezłe monstrum, a Silverjest jest jeszcze 2mm większy - przesada
dwatch napisał/a: |
50 mm mają ale czy z koronką czy bez to nie napisali. Jak bez, to 45mm tak na oko więc da się nosić. |
Silverjet będzie miał 50mm bez koronki
Predator ma 48mm i na tych fotkach to niezłe monstrum, a Silverjest jest jeszcze 2mm większy - przesada
:
Szukać czeba umić...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
niezła cegiełka , ale chyba jednak wolę bardziej surowy dizajn Boschetta czy Helsona
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Nawet niebrzydki ten Android.
Ale wielkość
Ale wielkość
:
Odpowiedz do tematu
Dzięki Robert za fotki z wyglądu Silverjet jest rewelacyjny ale z wielkością przesadzili.