Odpowiedz do tematu
:
Nie wiem czy pamiętacie sprawę Aviatorów? Pojawiły się tanie Aviatory i wyjątkowo brzydkie. Okazało się, że Rosjanie sprzedali prawa do nazwy, a dokładniej sprzedali licencję i jakaś firma z Izraela klepała najgorszego sortu zegarki z nazwą Aviator. Może być taka sama sytuacja z Poljotem?
:
"Ciul Go Wie"
Svedos napisał/a: |
Alamo możesz rozwinąć punkt 3 |
"Ciul Go Wie"
:
taka wariacja na temag CHGW.
Svedos napisał/a: |
Alamo możesz rozwinąć punkt 3 |
taka wariacja na temag CHGW.
:
Dokładnie, pisaliśmy o tym TUTAJ .
A może było tak, że jest to zegarek z naprawy gwarancyjnej, np. zwrot, i wrzucili do środka to, co akurat mieli pod ręką
Blaz napisał/a: |
Nie wiem czy pamiętacie sprawę Aviatorów? Pojawiły się tanie Aviatory i wyjątkowo brzydkie. Okazało się, że Rosjanie sprzedali prawa do nazwy, a dokładniej sprzedali licencję i jakaś firma z Izraela klepała najgorszego sortu zegarki z nazwą Aviator. Może być taka sama sytuacja z Poljotem? |
Dokładnie, pisaliśmy o tym TUTAJ .
A może było tak, że jest to zegarek z naprawy gwarancyjnej, np. zwrot, i wrzucili do środka to, co akurat mieli pod ręką
:
No właśnie chciałem przypomnieć, że o tym na forum pisaliśmy.
:
Moim zdaniem to lewizna .
Jak ktoś kupuje rosyjski zegarek spodziewa się że w środku będzie rosyjski mechanizm .
Jak ktoś kupuje rosyjski zegarek spodziewa się że w środku będzie rosyjski mechanizm .
:
A kupując szwajcarski - że szwajcarski
Rudolf napisał/a: |
Jak ktoś kupuje rosyjski zegarek spodziewa się że w środku będzie rosyjski mechanizm . |
A kupując szwajcarski - że szwajcarski
:
Werk jak z mojego Szanghaja,chodzi dobrze,wcześniej miałem coś z podobnym to po
lekkim podlaniu oszalał...
lekkim podlaniu oszalał...
:
Zwłaszcza że w opisie aukcji czarno na białym napisne jest: "Poljot Handaufzugswerk 2614 mit monometallischer Unruh, 17 Steine, 26600 Halbschwingungen/Std"...
Rudolf napisał/a: |
Jak ktoś kupuje rosyjski zegarek spodziewa się że w środku będzie rosyjski mechanizm . |
Zwłaszcza że w opisie aukcji czarno na białym napisne jest: "Poljot Handaufzugswerk 2614 mit monometallischer Unruh, 17 Steine, 26600 Halbschwingungen/Std"...
:
dziwna sprawa!
albo Rusy pakują zuany seryjnie - nie chce mi się wierzyć bo w takim przypadku można by częściej je spotykać
albo do naprawy padniętych mechanizmów używanie są zastępczo zuany
tak czy inaczej dziwna sprawa!
albo Rusy pakują zuany seryjnie - nie chce mi się wierzyć bo w takim przypadku można by częściej je spotykać
albo do naprawy padniętych mechanizmów używanie są zastępczo zuany
tak czy inaczej dziwna sprawa!
:
http://allegro.pl/nowy-po...1419701369.html
Cytat: |
"nie jest to oryginalny mechanizm poljota tylko jakis zamiennik tez na 17 kamieniach" |
:
Odpowiedz do tematu
Przynajmniej napisał, to już coś
Ну, погоди!