Odpowiedz do tematu
:
Prze zegarek! Co prawda bardziej podoba mi się wersja black, ale white jest jakaś taka bardziej uniwersalna. Bodajże y60 przerobił świetnie swojego Sammiego wrzucając mu taki "pordzewiały" wkład bezela- niesamowicie to wygląda.
:
Ten sam patent mam w Seiko z lat '80.
hotwax napisał: |
No tak te dni tyg. dla mnie mało ważne ale ALBA je ma i dotego fajnie rozwiązane niedziela czerwona a sobota niebieska. To na plus dla ALBY |
Ten sam patent mam w Seiko z lat '80.
:
Ja miałem taki patent w nowym Seiko
ALAMO napisał: | ||
|
:
moj OM i 007 tez to potrafia:) BM tylko niedziele ma czerwona, a sobota standardowa jak eszta
Zimny napisał: | ||||
|
:
Sszwedo lubisz zegarki, może lubisz też pióra?? długopisy?? ołowki automatyczne??
wg. mnie podobna stylistyka
http://cgi.ebay.pl/ROTRIN...id=p3286.c0.m14
też to smaczne radelkowanie, satyna i podobna historia - świetny model - juz nie produkowany zastąpiony modelem 600 Newton - ale to juz nie to , jakieś takie "miętkie"
wg. mnie podobna stylistyka
http://cgi.ebay.pl/ROTRIN...id=p3286.c0.m14
też to smaczne radelkowanie, satyna i podobna historia - świetny model - juz nie produkowany zastąpiony modelem 600 Newton - ale to juz nie to , jakieś takie "miętkie"
:
Niedobrze temu ładnemu zegarku w tym, , czymś ..
:
Nie znasz się Tomek, mnie tam akurat się podoba, ale ja się też nie znam.
A tak na poważnie wygląda o wiele lepiej niż na oryginalnej bransolecie Seiko, tamta jakoś wcale mi nie pasowała, a w tej Samuraj nabrał nowego wyrazu, taka industrialna konstrukcja ładnie się komponuje z industrialną kopertą.
Tomek napisał/a: |
Niedobrze temu ładnemu zegarku w tym, , czymś .. |
Nie znasz się Tomek, mnie tam akurat się podoba, ale ja się też nie znam.
A tak na poważnie wygląda o wiele lepiej niż na oryginalnej bransolecie Seiko, tamta jakoś wcale mi nie pasowała, a w tej Samuraj nabrał nowego wyrazu, taka industrialna konstrukcja ładnie się komponuje z industrialną kopertą.
:
A czy kiedyś twierdziłem inaczej?
Skoro jesteśPanzadowolony - niech się nosi ..
Nie rozumiem tej sztuki nowoczesnej .. Chyba trzeba dorosnąć ..
Svedos napisał/a: |
Nie znasz się Tomek, mnie tam akurat się podoba, ... |
A czy kiedyś twierdziłem inaczej?
Skoro jesteśPanzadowolony - niech się nosi ..
Nie rozumiem tej sztuki nowoczesnej .. Chyba trzeba dorosnąć ..
:
Brandzol sam w sobie jako przykład sztuki użytkowej jest bardzo ok jednak to końcowe ogniwo to jakieś zbyt surowe, jak gumówka wycięte z kawałka blachy. Mam nadzieję, że to nie jest finalna wersja.
Foch und Ch.
:
Ciekawe połączenie.
:
IMO najlepiej bransoleta wyglądałaby po prostu bez tego łącznika.
J.
J.
:
Być może bez łącznika było by lepiej, ale łącznik na nadgarstku fajnie się układa w stosunku do skośnie opadających uszu tej koperty i na żywo wygląda to całkiem fajnie.
:
Odpowiedz do tematu
IMO są zbyt duże odstępy między ogniwami w tej bransolecie, przez co wygląda, że tak powiem eufemistycznie - metroseksualnie nieco...
To znaczy inaczej - odstępy są OK, tylko rolki powinny być szersze...
To znaczy inaczej - odstępy są OK, tylko rolki powinny być szersze...
hrg.pl