Rakieta drewniana
Odpowiedz do tematu

:
Ciężko coś napisać :???: Wypasiono Rakieta :!: :shock:

:
voli napisał/a:
Zadam, jedno jedyne pytanie:
ILE MAM CI ZA NIĄ ZAPŁACIĆ ???

No, nie wiem, czy Cię stać :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A tak na poważnie: każdą rzecz można kupić, ale nie każdą za rozsądną cenę. A za rozsądną nie sprzedam :mrgreen: Oglądanie i macanie masz w gratisie, jak będziesz w wawie, to zapraszam :twisted:

:
:) Zaglądnij na PW :)

Ostatnio zmieniony przez voli 2010-12-08, 23:46, w całości zmieniany 1 raz
:
A wy rodzinka Hansów nie wpadniecie na spotkanie warszawskiego opłatka zegarkowego?

Marcin

-----------------------------------------------------------
G. Gerlach - polskie zegarki
:
TowRoupas napisał/a:
A wy rodzinka Hansów nie wpadniecie na spotkanie warszawskiego opłatka zegarkowego?

Troszkę się boimy :mrgreen: po tych wszystkich wyrazach nienawiści.
A tak w ogóle to na czym polegają takie spotkania? Każdy pokazuje zegarek i jak się innym spodoba, to dostaje łomot? A potem za najlepszego kolekcjonera uznajemy tego, który dłużej na OJOmie pobędzie?

:
Slavny Hans napisał/a:
Troszkę się boimy :mrgreen: po tych wszystkich wyrazach nienawiści.
A tak w ogóle to na czym polegają takie spotkania? Każdy pokazuje zegarek i jak się innym spodoba, to dostaje łomot? A potem za najlepszego kolekcjonera uznajemy tego, który dłużej na OJOmie pobędzie?

W dużym skrócie , po trochu tak , w sumie nie ma się czego bać ;)
Na poważnie rozmawiamy i oglądamy zegarki , czyli jak tu tylko na żywo i lokalnie a 2 razy w roku wyjazdowo w większym gronie damsko-męskim .

:
Rakieta jest boska i jestem szczęśliwy, że miałem okazję ją dotykać. Bardziej szczęśliwy byłbym, gdyby należała do mnie no ale nie można mieć wszystkiego :mrgreen:

A wisienką na torcie jest coś, na co nie zwrócił nikt uwagi - drewniane wykończenie koronki. Prawdziwy majstersztyk

:
TowRoupas napisał/a:
I ten smaczek w postaci koronki ;)
Super :)

Ktoś zauważył :wink:

:
Wszyscy zauważyli.

:
no już dobrze, sprawdzam czujność kumotrów :mrgreen:

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum