Blaz napisał/a: |
Nie, no nie sądzę, że ktoś mówił o upadku Atlantica w kontekście przejęcia go przez Zibi. |
Blaz, piszac o upadku miałem na myśli opinie na KMZ o ,,głupich" potencjalnych nabywcach, że jak można kupić OBECNIE coś takiego jak Atlantic, brand znany z tego ze nigdzie nie jest znany(poza Polską), że jest tak do kitu że podkupiła go polska firma dystrybucyjna(plotka?,nawet jeśli prawda to jakie to ma znaczenie?), i w ogóle jest ble i lepiej kupić Certinę, Tissota a najlepiej Eposa . Dla mnie akurat ta marka tak dobrze się kojarzy że to obrzydzanie nie ma zupełnie znaczenia- moja Mama ma Atlantica chyba już z 50 lat, Ojciec wiele lat Worldmastera- to sa ikony, nie do podważenia dla mnie. Jakiś czas temu na KMZ jakiś chlopak pochwalił się Worldmasterem na walżu to go tak zrypali , że przepraszał , że żyje... Cenowo Atlantic tymi modelami walczy o miejsce na rynku, ale trzeba przyznać , że niektóre wersje tej lini sa bardzo urodziwe, a przecież w kwarcu musi się obudowa podobać no i napisy . Kto wie jak skończy się moje gapienie na wystawy( chociaż firma Time Trend robi wszystko żeby jednak nie ulatwić zakupu), na razie kibicuję Atlanticowi, zardz.