Oceaniczna Planetoida test długodystansowy
Odpowiedz do tematu

:
hotwax napisał/a:
Mam pomysł na test pustynny , dasz małej zegarek do zabawy w piaskownicy :)

O ... to ja mam zaliczony test Saharowy mojej Marysi ... była ze mną 2 tyg. na plaży na Mierzeji Wiślanej.

:
Do Afganu, towarzyszu kapitanie, juz nie mogę wysłać, ponieważ w dniu dzisiejszym stała się ona podrupka "nieczystą" w myśl islamu - otóż dzieliła ona jedno pomieszczenie z "haram" żarłem ... :twisted:

Natomiast spowodowało to u mnie inny problem ...
Mianowicie nie mogę się zdecydować, z jaką kuchnią najbardziej konweniuje :P - i liczę na pomoc Szanowanych Kolekcjonerów, w skrócie SzK

Mianowicie, czy aby niemiecką ?

Czy też polską ...?

Czy też bretońską ...?

Odpowiadajac na pytania : tak, we wrzątku :mrgreen: :twisted:

:
Z bretońską myślę sobie podchodzi najbardziej !
Ciekawie skwierczał :D :mrgreen: :twisted:

:
i kto powiedział że na zegarkach się zupy nie ugotuje! :shock:

:
Oczywiście że się ugotuje,to oczywista oczywistoć :lol:

Pacjent żywy. Bez oznak chorobowych.

:
Zboczeniec i perwers :mrgreen: :razz: :wink:

:
W eleganckich kręgach, gdzie się pan,panie Svedos, niewątpliwie nie obraca, się na to mówi "ESTETA" :lol: ...

:
A zegarek po wyjęciu z gara ... palce lizać :)

:
Jak na to patrzę to się zastanawiam czy mojej nie zapiec w pasztecie. Muszę tylko przesmarować uszczelki co by się wątróbki nie naciekło.

:
Jakie Hardcore testy nie :twisted:

Blaz
[Usunięty]
:
Łazanek nie przetrzyma! :twisted: :mrgreen:

:
Teraz karm tymi specjałami i każdy złapie chorobę zegarkową :mrgreen:

Super Podpis Bulwo
Wozu
[Usunięty]
:
Pierwsze wrażenie to miałem takie jak svedos, ale napiszę, że niezły ESTETA z Ciebie ;)

Mnie najbardziej podchodzi po polsku znaczy na kapuście ;)

Fotki miodne... idę do kuchni coś sobie do jedzenia przyrządzić bo mnie po Twoich fotach zaczęło ssać :mrgreen: :razz:

:
O :shock: :shock: :shock: q.wa, ja pier...lę, spadłem z krzesła :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , niektórych to już nieźle powaliło, gotować zegarek w bigosie :shock: :shock: :shock: :shock: , czy jest na sali lekarz? :grin: :grin: :grin:

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum