jaro19591 a jest nas znacznie wiecej niż się wydaje
"Nie porzucajcie ideałów kwarcowej rewolucji"
Odpowiedz do tematu
:
Ja tylko w kwestii formalnej Rudolfie - zupełnie niepotrzebnie dodałeś punkt 4 - niszczy spójny przekaz ankiety
:
W sumie to coś mało nas głosowało.
Chyba trzeba jakieś łazanki ufundować za brak głosu w ankiecie - to zaraz poprawi statystykę...
Chyba trzeba jakieś łazanki ufundować za brak głosu w ankiecie - to zaraz poprawi statystykę...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
łazanki z sosem pomidorowym (tym od pizzy) - taka groźba na pewno poprawi statystykę
Smok oczywiście zagłosował
bow napisał/a: |
W sumie to coś mało nas głosowało.
Chyba trzeba jakieś łazanki ufundować za brak głosu w ankiecie - to zaraz poprawi statystykę... |
łazanki z sosem pomidorowym (tym od pizzy) - taka groźba na pewno poprawi statystykę
Smok oczywiście zagłosował
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Dalem glos, sstem na tak
Noze tez lubie
:
forum sie rozrasta i merytorycznie wzbogaca, jestem na tak
DOXA SUB 5000T CUSTOMER SERVICE STANDARD
http://www.chinawatches.p...p=182502#182502
"Lepiej częściowo mieć rację, niż całkowicie się mylić"
Pozdrawiam
Tomek (托梅克)
http://www.chinawatches.p...p=182502#182502
"Lepiej częściowo mieć rację, niż całkowicie się mylić"
Pozdrawiam
Tomek (托梅克)
:
Ankieta zakończona, co dalej?
:
Teraz Zarząd wraz z Tajną Lożą ją usuną, ponieważ wyniki są niezgodne ze wstępnymi założeniami. Znaczy, przypadkowa społeczność dokonała przypadkowego wyboru, a rolą Przewodniej Siły jest nakierowywać ciemny ludek na Jedynie Słuszne tory zegarków mechanicznych
Kacie Rudlfie - czyń powinność, usuń wątek, napisz że w głosowaniu wyszło że nie chcą nowego działu, a autorom - po banie
sergserg napisał/a: |
Ankieta zakończona, co dalej? |
Teraz Zarząd wraz z Tajną Lożą ją usuną, ponieważ wyniki są niezgodne ze wstępnymi założeniami. Znaczy, przypadkowa społeczność dokonała przypadkowego wyboru, a rolą Przewodniej Siły jest nakierowywać ciemny ludek na Jedynie Słuszne tory zegarków mechanicznych
Kacie Rudlfie - czyń powinność, usuń wątek, napisz że w głosowaniu wyszło że nie chcą nowego działu, a autorom - po banie
:
I łazanki na pożegnanie
:
Myślę, że nie będzie tak źle. Pewnie będzie druga ankieta "Czy akceptujesz wyniki pierwszej ankiety?"
ALAMO napisał/a: | ||
Teraz Zarząd wraz z Tajną Lożą ją usuną, ponieważ wyniki są niezgodne ze wstępnymi założeniami. Znaczy, przypadkowa społeczność dokonała przypadkowego wyboru, a rolą Przewodniej Siły jest nakierowywać ciemny ludek na Jedynie Słuszne tory zegarków mechanicznych Kacie Rudlfie - czyń powinność, usuń wątek, napisz że w głosowaniu wyszło że nie chcą nowego działu, a autorom - po banie |
Myślę, że nie będzie tak źle. Pewnie będzie druga ankieta "Czy akceptujesz wyniki pierwszej ankiety?"
:
Albo: czy zgadzasz się, że ankieta nie spełniała od początku oczekiwań Partii...
Nie bójta się wójta, kumotrze Sergserg. Nie było mnie wczoraj na forum, więc mam spamu do odczytania w ilości kilkaset sztuk i jak to ogarnę to założę odpowiedni dział. U nas nie kizi - opóźnienie może sięgać góra kilku dni, a nie kilku miesięcy czy kilku lat.
Nie bójta się wójta, kumotrze Sergserg. Nie było mnie wczoraj na forum, więc mam spamu do odczytania w ilości kilkaset sztuk i jak to ogarnę to założę odpowiedni dział. U nas nie kizi - opóźnienie może sięgać góra kilku dni, a nie kilku miesięcy czy kilku lat.
:
Ostatnio zmieniony przez Zinajda 2010-09-04, 12:44, w całości zmieniany 1 raz
Nie zauważyłem ankiety (myślami jestem tylko przy Projekcie 2011), ale jestem ZA (parę sztuk mam, jak poszukam w szpejach jeszcze parę z Mexicoplatz się znajdzie)...
Ostatnio zmieniony przez Zinajda 2010-09-04, 12:44, w całości zmieniany 1 raz
Tak wyglądała Zina aka Zinajda.
:
+1
Odpowiedz do tematu
Blaz napisał/a: |
U nas nie kizi - opóźnienie może sięgać góra kilku dni, a nie kilku miesięcy czy kilku lat. |
+1