Amfibiowy mod :)
Odpowiedz do tematu

:
dziemkujem fszystkim :mrgreen:

+1 :mrgreen:

:
...no masakra, jak czarny bezel zmienia wygląd tego zegarka. Bardzo się podoba...

uki999
[Usunięty]
:
Pasuje mu to nato nawet bardzo pasuje :grin:

:
No to ja może podłączę się nieśmiało pod wątek. Pobawiłem się nieco wczoraj i dziś i oto efekty.

Nowe papierowe tarcze, nowa luma na wskazówkach. Miałem trochę problemów z 200M. Bardzo łatwo namieszać tam w okolicach wałka, półbeczki i kompanii. Spadła mi taka malutka sprężynka, która odciąga półbeczkę i mogłem przestawić wskazówki ale nie mogłem nakręcić zegarka. Dało radę naprawić. Całe szczęście, że nic nie pogubiłem bo te sprężynki maja taki paskudny zwyczaj, że jak się zagapisz to one cmyk i lecą gdzieś wpi%^ i potem ich szukaj po całej kuchni. :razz: Nowa luma na wskazówkach, a sekundę pokryłem całą. Wyszła nieco kostropata ale świeci jak pyta Szatana więc warto było się męczyć.

Teraz odwrotny problem jest w Komandirze - nakręca ale nie przestawia godziny - ale nie miałem już siły do niego. Ładny jest i w nagrodę wylądował w skrzynce po Jacku Danielsie. :D

Acha, to był ten Komandir co na nim prowadziłem eksperymenty i zrobiłem największego paskuda po tej stronie Uralu :)
http://www.chinawatches.pl/viewtopic.php?t=2329

Foch und Ch.
:
Tymi oto wspaniałymi i jedynymi w swoim rodzaju czasowskazywaczami odkupiłeś swoje winy Ojcze Jakubie i starłeś plamę na honorze jaką niewątpliwie był tamten kupal.

( ;) )

:
Dziękuję Bracie Bibliotekarzu. Nie mogłem spać po nocach i żadne modlitwy nie pomagały. :roll:

Ostatnio zmieniony przez kubama 2010-09-11, 17:30, w całości zmieniany 1 raz
Foch und Ch.
:
Ciekawe Radio Room - y wyszły !

:
Kubo w porównaniu do poprzedniej produkcji ta jest świetna, widać, że autor miał coś na myśli :razz:

Dzięki Twojej produkcji postanowiłem z mojego pseudo komandira z Jelcynem zrobić moda :)
Na początek pozbędę się pozłoty.

:
A ta radość dzięki Svedosowi, który obdarował mnie tymi tarczami i oczwizda Auzie, od którego się zaczęło :)

Foch und Ch.
:
Bardzo zarąbiste mody Wujku Kubo bardzo zarąbiście wyszły podobają mi się :mrgreen:

:
naprawdę fajnie wyszły - :cool: Wielki Brat byłby pod wrażeniem - ale nie masz ani pudełek ani papierów - więc mimo że udane to jednak podróbki :mrgreen:

:
Niech moc będzie z Tobą Ojcze Jakubie, pomimo tego że werki popsułeś :mrgreen: , wyszło pięknie :grin:

:
200M popsułem ale potem naprawiłem więc liczy się na plus. W Komandirze dokonałem resekcji całego modułu kalendarza bo nie był mi potrzebny tylko mi pod tarczą zawadzał, co znów liczy się na plus, a tylko małym minusem jest to, że cośtam gdzieśtam popsułem. Naprawię to. Nie powinno być to trudne. Wszak to tylko ruski zegarek. Gdyby to był szwajcarski zegarek z papierami na oryginalnym mechanizmie ETA to hohoho ... to bym się nie podjął ;)

Foch und Ch.
:
Nadworny człowiek MOD wyrósł :grin: :lol: Gratulacje :!:

:
Qwa walczyłem z pozłotką w moim pseudo - komandirze papierem ściernym i mnie szlag jasny trafił :twisted: i za karę jutro lądują w kwasie :twisted:

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum