Odpowiedz do tematu
:
Powiem nawet, że zyskują. Jakieś 1,5 roku temu kupiłem NOWIUTKIEGO Aviatora Sturmovika od znanego na forach sprzedawcy z Allegro za niecałe 500PLN. Dziś ten sam model kosztuje 850PLN Wodołazy są nieco tańsze (nowy blisko 800PLN) a jak kupowałem Sturmovika kosztowały koło 500PLN.
:
Ja nie miałem, nie mam i nie będę miał
hotwax napisał/a: |
łykos one tak szybko nie tracą na wartości , kiedyś chyba wiekszość z nas miała Vodołaza/Amfibię |
Ja nie miałem, nie mam i nie będę miał
:
Ja taż nie miałem
:
Wszystko też zależy od podejścia. Mnie na przykład nowe zegarki bez historii jakoś nie kręcą. Vodołaz mnie nigdy nie kręcił, ale mam Aviatora, ale jakoś go nie noszę i poważnie się zastanawiam nad jego sprzedażą. Dlatego też lubię chińskie zegarki, bo są zajefajne a do tego niedrogie, można z nimi coś pokąbinować i nie trzeba się przejmować, że się coś im stanie bo najwyżej kupię sobie innego .
Ostatnio zmieniony przez Aronus 2010-08-23, 17:17, w całości zmieniany 1 raz
hotwax napisał/a: |
łykos one tak szybko nie tracą na wartości , kiedyś chyba wiekszość z nas miała Vodołaza/Amfibię |
Wszystko też zależy od podejścia. Mnie na przykład nowe zegarki bez historii jakoś nie kręcą. Vodołaz mnie nigdy nie kręcił, ale mam Aviatora, ale jakoś go nie noszę i poważnie się zastanawiam nad jego sprzedażą. Dlatego też lubię chińskie zegarki, bo są zajefajne a do tego niedrogie, można z nimi coś pokąbinować i nie trzeba się przejmować, że się coś im stanie bo najwyżej kupię sobie innego .
Ostatnio zmieniony przez Aronus 2010-08-23, 17:17, w całości zmieniany 1 raz
:
mam!!!! i nigdy GO nie ODDAM!!!!
:
strach sie przyznac ale nia mam czym zrobic jestem EBE a zwykła cyfrówa nie daje rady
:
nie marudz tylko pokazuj
:
nie dam rady ,ale kiedyś
:
nie moge znalesc tematu a kiedys czytałem jak zamiescic fotki na forum Pomocy!!!
:
Odpowiedz do tematu
oki dziekuje biore sie za nauke