Nowy pomysł na przechowywanie rusków
Odpowiedz do tematu

:
Ja, kadarius, i zdaje się że Wahin też.
Najmniej miejsca wtedy zajmują - 400 sztuk ułożyłem w 2 szufladach.

:
Ja też trzymam zegarki w kadariusowych tackach i bardzo je sobie chwalę. Jak ktoś ma mało miejsca albo dużo zegarków to chyba najlepsze rozwiązanie.

Ostatnio zmieniony przez mnihu 2010-07-12, 15:13, w całości zmieniany 1 raz
:
a jak świetnie izoluje :D

:
i jak sie wszystkie nakreci to pewnie nie slychac :)

Gablotka juz przyjechala. teraz czeka mnie sporo roboty ze zdejmowaniem paseczków i przekładaniem na palety. Część juz przelozylem i wyglada to wybornie. :) Przy okazji fotki zamieszcze

:
Jak Ci paski niepotrzebne to tnij nożyczkami - będzie szybciej :mrgreen:

:
w 90% paseczki założone na zegarek i nie zakładane na rękę. Obfocę i za nieduże pieniądze na giełdę wrzucę. Może komuś się przydadzą.

Ostatnio zmieniony przez Tomir 2010-07-14, 14:01, w całości zmieniany 1 raz
:
Pomysł przedni tak na szybko licząc mam gdzieś 50-60 zegaków średnia cena paska 20 zł to na same paski wydałem lekko 1000 zł :shock: , a i tak noszę na codzień tak jak Ty kilka zegarków.

:
przedwczoraj przyszła reszta - czyli szafeczka na monety ale zegarki, nawet bardzo grube, bez trudu się mieszczą.

W wąskich szufladach jak widać są palety na zegarki bez pasków, w tych po prawej planuję zrobić miejsce na poduszeczki do trzymania zegarków z paskami, czyli tych do noszenia. Do każdej wejdzie 9 zegarków czyli łącznie 18 szt, bo dolną szufladę chcę przeznaczyć na szpargały.

:
tomirek, szafeczka wygląda zajebiście! szkoda że tak mało do niej wchodzi.
Jeśli nie problem to zdradź ile taki zestaw kosztuje

:
Szafeczka miodzio

:
wcale nie tak mało. 10 szuflad po 24 zegarki w każdej + 18 z paseczkami a po wykorzystaniu dolnej to i 27 z paskami. Czyli łącznie wejdzie tam blisko 270 zegarków.
Kosztowała 250 zeta + 50 kurier, do tego należy doliczyć 10 palet na monety - 120PLN z wysyłką. Czyli łącznie wyszło 420 zeta. Niemało ale IMO warto.

Są też tańsze bez tych dużych bocznych szuflad. Jakby co to mogę dać namiary na producenta. Robi też szafeczki pod indywidualne zamówienie.

Ostatnio zmieniony przez Tomir 2010-07-14, 19:30, w całości zmieniany 3 razy
:
420 zetafonów to już cena witrynki z poduszkami! więc cena niemała ale skrzynka bardzo ładna!
co do ekonomicznej strony przedsięwzięcia to pozostanę przy styropianach - 30 tacek po 20 szt. na tacce - koszt 0,00 zł :mrgreen:

:
no fakt. Przez witrynki z poduszeczkami też przechodziłem. Ale ich wadą jest to, że zajmują dużo więcej miejsca i w małym mieszkanku robi się ciasno. A tak cała kolekcja zmieści się w jednej szafce i jeszcze troszkę rezerwy zostanie :)

:
...fajne słonie

..szafeczka miodzio, pytanie takie, te bez pasków używasz czasem, czy leżeć tam będą po wsze czasy?

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum