Odpowiedz do tematu
:
...tylko u nas jest możliwe płynne przejście z pytania o dobre zegarki do picia
:
Taki target.
:
Nie ma dobrych zegarków do picia - trybiki drapią, a oliwa źle smakuje
Maxio napisał/a: |
...tylko u nas jest możliwe płynne przejście z pytania o dobre zegarki do picia |
Nie ma dobrych zegarków do picia - trybiki drapią, a oliwa źle smakuje
:
...Ty mnie za słówka n ie łap bo w twarz dać mogę dać
ALAMO napisał/a: | ||
Nie ma dobrych zegarków do picia - trybiki drapią, a oliwa źle smakuje |
...Ty mnie za słówka n ie łap bo w twarz dać mogę dać
:
A to niech Maximusa nie wk#@% ci, co autobusami jadą ...
:
...no w sumie dobrze prawi, ale ja nic nie mam do kursów, ja ewentualnie mogę sprawić, że dany pojazd mechaniczny nie opuści warsztatu w terminie
:
Ja to tramwajami jeżdżę najczęściej, ale nie wiem jak to się ma do szukanego targetu.
:
...może on jest właśnie w tramwaju schowany
:
Przed chwilką przeczytałem cały wątek i krótko podsumuję:
Jednym słowem mamy na forum Kumotra co to targetu szuka, ale target pije w dużych ilościach by zapomnieć,
że jest pospolitym podrupkarzem i nie docenia prezentowanych zegarków a jak się zdenerwuje to autobus z warsztatu nie wyjedzie
i po mimo, że jeździ tramwajami to i tak jest dobry powód do wypicia...
Cholera nie ogarniam tej kuwety
a w sumie to wątek jak każdy inny na tym forum
I na koniec "Moje forum, moim drugim domem "
Jednym słowem mamy na forum Kumotra co to targetu szuka, ale target pije w dużych ilościach by zapomnieć,
że jest pospolitym podrupkarzem i nie docenia prezentowanych zegarków a jak się zdenerwuje to autobus z warsztatu nie wyjedzie
i po mimo, że jeździ tramwajami to i tak jest dobry powód do wypicia...
Cholera nie ogarniam tej kuwety
a w sumie to wątek jak każdy inny na tym forum
I na koniec "Moje forum, moim drugim domem "
:
Bo my generalnie jesteśmy grzeczni i tramwajowi pod spódnicę nie zaglądamy.
:
...może brazylijczycy albo jakieś inne filmowe potęgi wezmą z tego inspiracje do nowego serialu
Tomsky napisał/a: |
Jednym słowem mamy na forum Kumotra co to targetu szuka, ale target pije w dużych ilościach by zapomnieć, że jest pospolitym podrupkarzem i nie docenia prezentowanych zegarków a jak się zdenerwuje to autobus z warsztatu nie wyjedzie i po mimo, że jeździ tramwajami to i tak jest dobry powód do wypicia... |
...może brazylijczycy albo jakieś inne filmowe potęgi wezmą z tego inspiracje do nowego serialu
:
Czekam na wiecej.
+1
Odpowiedz do tematu
Tomsky napisał/a: |
Jednym słowem mamy na forum Kumotra co to targetu szuka, ale target pije w dużych ilościach by zapomnieć, że jest pospolitym podrupkarzem i nie docenia prezentowanych zegarków a jak się zdenerwuje to autobus z warsztatu nie wyjedzie i po mimo, że jeździ tramwajami to i tak jest dobry powód do wypicia... |
Czekam na wiecej.
+1
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)