Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez Krispintapicerek 2010-06-02, 17:34, w całości zmieniany 1 raz
Niby niezły - ale przegięciem sa świacące ineksy i malowane wskazówki zwykłą farbą .
Ostatnio zmieniony przez Krispintapicerek 2010-06-02, 17:34, w całości zmieniany 1 raz
:
Taki zegarek chyba urwałby mi rękę
Tak po prawdzie, to jest kwestia przyzwyczajenia do wielkości zegarka, tylko mnie do dużych zegarków jest się ciężko przyzwyczaić. Kiedyś nosiłem jeden dzień Orienta patelnię i więcej tego zegarka już nigdy nie założyłbym na rękę, był okropnie niewygodny. To może też być kwestia wyprofilowania koperty, na spotkaniu przymierzałem Burana Sibira - mimo jego wielkości ładnie układał się na nadgarstku, ale żeby ocenić czy jest wygodny to musiałbym go nosić parę dni. W każdym razie gdyby trafiła się okazja cenowa to Sibira i tak bym kupił i pewnie nie nosiłbym go, bo by mi szkoda było.
Trochę nie w temacie i sam po sobie widzę, że się marudny zrobiłem , ale to takie Smocze nocne przemyślenia
Ostatnio zmieniony przez Smok 2010-06-03, 01:08, w całości zmieniany 1 raz
kubama napisał/a: |
46x46mm bez koronki i uszu ... malec |
Taki zegarek chyba urwałby mi rękę
Tak po prawdzie, to jest kwestia przyzwyczajenia do wielkości zegarka, tylko mnie do dużych zegarków jest się ciężko przyzwyczaić. Kiedyś nosiłem jeden dzień Orienta patelnię i więcej tego zegarka już nigdy nie założyłbym na rękę, był okropnie niewygodny. To może też być kwestia wyprofilowania koperty, na spotkaniu przymierzałem Burana Sibira - mimo jego wielkości ładnie układał się na nadgarstku, ale żeby ocenić czy jest wygodny to musiałbym go nosić parę dni. W każdym razie gdyby trafiła się okazja cenowa to Sibira i tak bym kupił i pewnie nie nosiłbym go, bo by mi szkoda było.
Trochę nie w temacie i sam po sobie widzę, że się marudny zrobiłem , ale to takie Smocze nocne przemyślenia
Ostatnio zmieniony przez Smok 2010-06-03, 01:08, w całości zmieniany 1 raz
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Trzeba będzie uzbierać na takie ZUO , zajebiście te śrubki wyglądają i w tarczy i w kopercie.
:
Szymuś, ty w tym zegarku to byś sobie staw barkowy wywichnął ...
A po dniu noszenia miałbyś jedna rękę dłuższą o 3 cm ...
A po dniu noszenia miałbyś jedna rękę dłuższą o 3 cm ...
:
To nie ryzykuje większego kalectwa
ALAMO napisał/a: |
Szymuś, ty w tym zegarku to byś sobie staw barkowy wywichnął ...
A po dniu noszenia miałbyś jedna rękę dłuższą o 3 cm ... |
To nie ryzykuje większego kalectwa
:
Zasadniczo, żeby zachować poprawna postawę trzeba nosić takie obciążniki na obu rękach ale całe szczęście drugi już leci więc niedługo wrócę do pionu
Foch und Ch.
:
Ten zegarek to zupełnie nie moja parafia, ale jakiś tam walor estetyczny posiada.
Zdrowo znoś !!!
Zdrowo znoś !!!
"Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).
:
tymczasowo można kubamę poznać na miescie po przegięciu bocznym w jedną stroną
skoro się dobrze nosi, to nie mam uwag, poza jedną - twardziel jesteś
mam jakieś przeczucie, ze do svedosa już taki leci
kubama napisał/a: |
Zasadniczo, żeby zachować poprawna postawę trzeba nosić takie obciążniki na obu rękach ale całe szczęście drugi już leci więc niedługo wrócę do pionu
|
tymczasowo można kubamę poznać na miescie po przegięciu bocznym w jedną stroną
skoro się dobrze nosi, to nie mam uwag, poza jedną - twardziel jesteś
mam jakieś przeczucie, ze do svedosa już taki leci
:
Gratuluję zakupu, bydlak niesamowity
mnie się podoba koronka, szkoda że nie pasuje do naszego sikora.
mnie się podoba koronka, szkoda że nie pasuje do naszego sikora.
:
ale z naciskiem na "jeszcze"?
svedos napisał/a: |
Jeszcze nie |
ale z naciskiem na "jeszcze"?
:
Jest na etapie pakowania w folię bąbelkową
:
Wyższa kultura bankowości!
:
Odpowiedz do tematu
To są dopiero patelnie...
A zestawik wygląda smakowicie. Szczególnie podoba mi się garnitur, takiego - jak i Instrumentów - nie posiadam.
A zestawik wygląda smakowicie. Szczególnie podoba mi się garnitur, takiego - jak i Instrumentów - nie posiadam.
Dziewczyny lubią brąz zapraszają