Odpowiedz do tematu
:
Wiesz co? Bo przypomniałem sobie, że musiałem do nich pisać o podanie mi wysyłki za sam pasek. Te 50 dolarów (choć ja miałem początkowo 30 dolarów) to była cena wysyłki za zegarek. Może napisz do nich w tej sprawie?
:
Już pozamiatane, kupiłem inne na Jebaju. Wczoraj na paski wydałem prawie 200zł i za zegarek zapłaciłem 25% ponad założony budżet. Jestem nędzarzem i nic nie kupuję przez najbliższy weekend .
:
To się nazywa uzależnienie.
:
To choroba, idę na terapię ...
:
Ja już jestem po niej, ale nie pomogła.
:
A może szczera rozmowa z żoną? To by pomogło, na pewno by pomogło
:
Tylko z czyją żoną, Tomek, z czyją
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
No raczej z moją, przecież nie Blaza . moja wyleczyłaby mnie z nałogu w pięciominutowej, krótkiej, aczkolwiek burzliwej, rozmowie. A raczej monologu, połączonym z pewnymi teatralnymi gestami typu pakowanie walizek
:
Grunt aby zegarów nie spakowała. Poza tym to luz
:
Eee to co Ty Tomek z moją żoną mieszkasz w sumie mam tak samo na imię
TomekR napisał/a: |
No raczej z moją, przecież nie Blaza . moja wyleczyłaby mnie z nałogu w pięciominutowej, krótkiej, aczkolwiek burzliwej, rozmowie. A raczej monologu, połączonym z pewnymi teatralnymi gestami typu pakowanie walizek |
Eee to co Ty Tomek z moją żoną mieszkasz w sumie mam tak samo na imię
:
Wozu, bo wszystkie baby są takie same . Są, oczywiście, wyjątki od reguły. Np. Wiolka . I zaraz się sypną posty, jakie to wspaniałe, tolerancyjne i wyrozumiałe małżonki mają nasi kumotrzy . Tylko ciekawe, czy im SZCZERZE mówicie, ile kasy na zegarki wydajecie? Nie sądzę
:
Dobrze prawisz Kumotrze nic dodać nic ująć
TomekR napisał/a: |
Tylko ciekawe, czy im SZCZERZE mówicie, ile kasy na zegarki wydajecie? Nie sądzę |
Dobrze prawisz Kumotrze nic dodać nic ująć
:
Mówimy, szczerze
:
Odpowiedz do tematu
Ja też mówię zawsze szczerze : no kupiłem za 1/2 jego wartości!