Odpowiedz do tematu
:
Zapodacie linka do tej gumy z maskownicami? Nawet do mnie gada taki pomysł
:
Guma "curved" powinna załatwić sprawę, fotka z WUS, koszt najtańszej to jakieś 3 dychy:
Chociaż dla mnie Sumo wygląda tylko na bransie i to oryginalnej
Chociaż dla mnie Sumo wygląda tylko na bransie i to oryginalnej
:
To może ja coś dorzucę od siebie jako średniej wielkości fana Sumo.
Miałem od Yobokies kajdan. Jest to chyba najlepsze rozwiązanie. Z czym Spinner się na pewno nie zgodzi.
Tam jest tylko problem z zapięciem. Te starsza są lepsze. Wiem, bo miałem obydwa.
Jeśli nie kajdan to oczywiście skóra. Ja nosiłem na pasku od revolta. Tak od Niego. I powiem Wam, że naprawdę daje radę. Powiem więcej. Było świetnie. Była to 22mm docięta do 20mm. To docięcie nie było najwyższych lotów, ponieważ sam je robiłem.
Miałem od Yobokies kajdan. Jest to chyba najlepsze rozwiązanie. Z czym Spinner się na pewno nie zgodzi.
Tam jest tylko problem z zapięciem. Te starsza są lepsze. Wiem, bo miałem obydwa.
Jeśli nie kajdan to oczywiście skóra. Ja nosiłem na pasku od revolta. Tak od Niego. I powiem Wam, że naprawdę daje radę. Powiem więcej. Było świetnie. Była to 22mm docięta do 20mm. To docięcie nie było najwyższych lotów, ponieważ sam je robiłem.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
:
Tak to wyglądało.
[ Dodano: 2014-12-15, 10:17 ]
Dodam, że moje zdjęcia nie oddają uroków tego kompletu.
[ Dodano: 2014-12-15, 10:17 ]
Dodam, że moje zdjęcia nie oddają uroków tego kompletu.
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Potwierdzam że fajnie na tym pasku to wyszło, choć Michał zrobił wszystko co trzeba ze zdjęciem żeby tak nie wyglądało
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
Tu na skórce przycinanej
Świetne jest to velcro od Seiko
Jeśli komuś wpadnie w oko gdzieś ten pasek - poproszę o linkę
Świetne jest to velcro od Seiko
Jeśli komuś wpadnie w oko gdzieś ten pasek - poproszę o linkę
:
Sebastian napisał/a: |
Potwierdzam że fajnie na tym pasku to wyszło, choć Michał zrobił wszystko co trzeba ze zdjęciem żeby tak nie wyglądało |
:
Tomek, też szukałem tego velcro i lipa jest.
Ja noszę na takiej Seikowej gumie:
Ja noszę na takiej Seikowej gumie:
:
Morion, na tej gumie daje radę... velcro od Seiko też ciekawie wygląda...
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Odpowiedz do tematu
Jak dla mnie to na razie na oryginale najlepiej wygląda ale szukam cały czas " czegoś szerszego"