:
Dokładnie tak jak pisze Jacek
.. A ten gostek z kizi to
znaffca
:
Nie wazne skad, odbiera zawsze ten sam czas wzorcowy UTC, dopiero w zegarku sie ustawia jak i co ma pokazywac
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
Jacek., o to mi właśnie chodzi
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Panowie czy czytaliście instrukcję do tego zegarka?
Według rozpiski w Polsce nie będzie się synchronizował.
Ostatnio zmieniony przez zmisz 2014-10-17, 19:00, w całości zmieniany 1 raz
:
zmisz, na liście jest Londyn a ja częściej u siebie łapię sygnał z Londynu, jak z Niemiec (okolice Warszawy, 3 piętro bloku)
To po pierwsze primo. A po drugie primo, kolega z boku obok ma ten zegarek (sam mu sprowadzałem z DF) i łapie mu sygnał idealnie, z Niemiec też
. Przeczytaj dokładnie akapit powyżej tego zakreślonego
Tyle w temacie.
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2014-10-17, 19:49, w całości zmieniany 1 raz
:
Tak jak pisze Jacek , sygnał później wskazanie zależne od ustawień. To nie S Astron, żeby zegarek wiedział gdzie jesteś.
:
Asekuracja producenta
Czasem Citizeny synchronizują się nawet w Moskwie. Zależy to głównie od warunków atmosferycznych ..
:
Tomek, po czym widać gdzie się zsynchronizował ?? Czy to tylko w twoim Skyhawku widać na wyświetlaczu ?
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
kornel91, widzę po moim budziku, który stoi obok
A tam mam na wyświetlaczu info, skąd łapie sygnał
:
Tomek,
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
:
No co kufa
Właśnie teraz z ciekawości sobie wymuszam synchro w budziku i też mam info, że sygnał jest z LON, czyli Lądka - Zdroju
Budzika radiocontrolled osoba nie miała ?
EDYTA:
kornel91 napisał/a: |
Czy to tylko w twoim Skyhawku widać na wyświetlaczu ? |
Nie mam jeszcze Skyhawka
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2014-10-17, 20:29, w całości zmieniany 1 raz
:
Tomek, a ten ?
http://www.dutyfreeisland...Code=JR4045-57E
Właśnie nie miała osoba budzika
Musi sobie zanabyć tylko taki ze stacją pogody
Pozdrawiam
Marcin/kornel91