Odpowiedz do tematu
:
Fixxxer, ja się stąd wypisuję Panie Kolego, gdyż nie mam zamiaru zbierać resztek swego zgryzu z podłogi .....
:
Pod rozgwieżdzonym niebem wskazówki umieściłeś , szacunek za pomysł bardzo dobry
... i graty za wykonanie
... i graty za wykonanie
:
Radek - mistrz
Aż mi głupio - ale dwa (zauważone - i chyba tylko tyle) wytknę, bo nie uchodzi w takim wątku o taaakim zegarku...
naprędce, naprędce, naprędce
montaż, montaż, montaż
Fixxxer napisał/a: |
...Sorry za wszelakie literówki i błędy (Fazi, zapraszam...) |
Aż mi głupio - ale dwa (zauważone - i chyba tylko tyle) wytknę, bo nie uchodzi w takim wątku o taaakim zegarku...
...skonstruowanym na prędce namiocie... |
naprędce, naprędce, naprędce
...wydmuchanie koperty, montarz, wałek z koronką,... |
montaż, montaż, montaż
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
..........gratuluję pomysłu i realizacji.
..........jest moc
..........jest moc
:
Radek - projekt, realizacja, relacja i efekt końcowy - po prostu mega
Graty!
Graty!
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
:
Ostatnio zmieniony przez Fixxxer 2014-09-12, 08:26, w całości zmieniany 2 razy
Dzięki kumotry za te superlatywy Od razu chce się robić
prezesso, niestety nie znam technologii domowego lumowania tego typu wskazówek. Chyba sie nie da, choć próby były, żeby przynajmniej końcówki zrobić świecące.
Rzeczywiście szkoda, że indeks 9 nie wpisuje się w subtarczkę sekudnika ale wtedy musiałaby być dużo większa, a tego nie chciałem. Ot taki kompromis, aż tak bardzo nie razi.
Santino, jakie wskazówki? Pewnie, że do Ciebie napiszę A jakbyś dał się skorumpować na jeszcze jeden wałek to byłoby jeszcze bardziej zajebibi. Już następny projekt w głowie, a poza tym ta oryginalna tarcza od Mołni tak mi się podoba, że na pewno i takie coś powstanie. Do zo w Manu.
Sylwek, nie przesadzaj. Zamiast się wypisywać to do roboty się bierz Sam coś takiego robiłem pierwszy raz więc dla chcącego nic trudnego.
Fazi, wiedziałem, że mogę na Ciebie liczyć.
prezesso, niestety nie znam technologii domowego lumowania tego typu wskazówek. Chyba sie nie da, choć próby były, żeby przynajmniej końcówki zrobić świecące.
Rzeczywiście szkoda, że indeks 9 nie wpisuje się w subtarczkę sekudnika ale wtedy musiałaby być dużo większa, a tego nie chciałem. Ot taki kompromis, aż tak bardzo nie razi.
Santino, jakie wskazówki? Pewnie, że do Ciebie napiszę A jakbyś dał się skorumpować na jeszcze jeden wałek to byłoby jeszcze bardziej zajebibi. Już następny projekt w głowie, a poza tym ta oryginalna tarcza od Mołni tak mi się podoba, że na pewno i takie coś powstanie. Do zo w Manu.
Sylwek, nie przesadzaj. Zamiast się wypisywać to do roboty się bierz Sam coś takiego robiłem pierwszy raz więc dla chcącego nic trudnego.
Fazi, wiedziałem, że mogę na Ciebie liczyć.
Ostatnio zmieniony przez Fixxxer 2014-09-12, 08:26, w całości zmieniany 2 razy
:
Fixxxer, łooo ja cię efekt powalił mnie. Graty
:
Radek a mówili że ty tylko paski umiesz szyć a ty im pokazałeś i wiem że to nie jest twoje ostatnie słowo
:
Świetny pomysł i wykonanie - chylę czoła...
"Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).
:
Jakieś wskazówki z miejscem na lumę by się przydały
Bardzo fajnie Ci to wyszło.
Bardzo fajnie Ci to wyszło.
:
Dobra robota-gratuluję
:
Fixxxer Radzio takie pytanie bo teraz zauważyłem, jak dużą tarczę użyłeś 38mm czy 39mm bo chyba dobrze wiedzę że to tarcza z Molni
Do tej koperty idealnie pasuje 39mm tylko te tarcze mają zagłębienie pod sekundnik (sub-tarcza)... Mam zrozumieć że wypolerowałeś aż do tej grubości tarczy, czy użyłeś 38mm?
Do tej koperty idealnie pasuje 39mm tylko te tarcze mają zagłębienie pod sekundnik (sub-tarcza)... Mam zrozumieć że wypolerowałeś aż do tej grubości tarczy, czy użyłeś 38mm?
:
Ostatnio zmieniony przez Fixxxer 2014-09-14, 20:57, w całości zmieniany 2 razy
Odpowiedz do tematu
Jeszcze raz dzięki wszystkim za krzepiące opinie
Po takich komentarzach trzeba się będzie wziąć za kolejny projekt
MirekArican, tak, to jest tarcza z Mołni i może Cię zaskoczę ale gładkie tarcze 39 mm (bez zagłębienia) też występują i właśnie takiej użyłem.
Po takich komentarzach trzeba się będzie wziąć za kolejny projekt
MirekArican, tak, to jest tarcza z Mołni i może Cię zaskoczę ale gładkie tarcze 39 mm (bez zagłębienia) też występują i właśnie takiej użyłem.
Ostatnio zmieniony przez Fixxxer 2014-09-14, 20:57, w całości zmieniany 2 razy