Odpowiedz do tematu
:
Bardzo ładna Mewa, ale zdecydowanie wolałbym, żeby na tarczy miała china made.
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
: Re: Sea Gull M299s wyrafinowana elegancja
Przepraszam, ale kogos chyba pogięło... design akceptowalny, ale za 2,5k? Życzę powodzenia w sprzedaży, acz w nie absolutnie nie wierzę.
svedos napisał/a: |
...Na koniec cena , która nie jest mała 5998.00Y to jest około 2500PLN |
Przepraszam, ale kogos chyba pogięło... design akceptowalny, ale za 2,5k? Życzę powodzenia w sprzedaży, acz w nie absolutnie nie wierzę.
:
szczerze to nie widzę uzasadnienia anie dla takiej ceny ani do pomysłu wpakowania tam ETY - cóż niezadanie są ścieżki Buddy!
:
Myślę że w 1,3 mld Chińskim narodzie znajdzie się milion , albo dwa co kupi porządny Chiński zegarek
Zwracam uwagę że ceny zegarków produkcji Sea Gull do najtańszych nie należą.
Zwracam uwagę że ceny zegarków produkcji Sea Gull do najtańszych nie należą.
:
Przemknęło mi przez myśl, że ów obcy mechanizm w środku być może ma na celu wysondowanie opinii klientów, na zasadzie: zobaczymy jak rynek zareaguje na Mewę ze śmiesznym Swiss Movt.
Co do ceny, to cóż... z ETA w środku nie jest już "in-housem", więc i szczególnie tani nie jest (inna sprawa, że ten sprzedawca ma jedne z najwyższych cen na TB!). W każdym razie Sea-Gulle w przyszości nie będą już raczej nigdy tzw. budżetowymi zegarkami. W każdym razie nie liczę na to (Chyba, że szwajcarska konkurencja potanieje )
kadarius napisał/a: |
szczerze to nie widzę uzasadnienia anie dla takiej ceny ani do pomysłu wpakowania tam ETY - cóż niezadanie są ścieżki Buddy! |
Przemknęło mi przez myśl, że ów obcy mechanizm w środku być może ma na celu wysondowanie opinii klientów, na zasadzie: zobaczymy jak rynek zareaguje na Mewę ze śmiesznym Swiss Movt.
Co do ceny, to cóż... z ETA w środku nie jest już "in-housem", więc i szczególnie tani nie jest (inna sprawa, że ten sprzedawca ma jedne z najwyższych cen na TB!). W każdym razie Sea-Gulle w przyszości nie będą już raczej nigdy tzw. budżetowymi zegarkami. W każdym razie nie liczę na to (Chyba, że szwajcarska konkurencja potanieje )
:
Nie w tym rzecz żeby były tanie - ale mając do wyboru rasowego chińczyka z inhałsem a takiego internacjonalnego frankensztajna to wybór jest dość prosty! chcę szwajcara to sobie kupuję omegę czy innego lonżina a jak chcę SG to kupuję mewkę z chińskim serduszkiem
:
Zgadzam się i mam podobna opinię do Twojej! Zastanawia jednak ten numer z ETĄ
:
A może jeszcze jest inaczej
Taki CEO Sea Gulla któregoś dnia sobie pomyślał: nasi szwajcarsy przyjaciele tyle wysiłku wkładają zeby sprzedawać nasze werki jako swoje, to my im pomożemy i też będziemy sprzedawali nasze werki jako ich ...
Taki CEO Sea Gulla któregoś dnia sobie pomyślał: nasi szwajcarsy przyjaciele tyle wysiłku wkładają zeby sprzedawać nasze werki jako swoje, to my im pomożemy i też będziemy sprzedawali nasze werki jako ich ...
:
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2010-03-15, 10:48, w całości zmieniany 1 raz
Jest alternatywa dla takiego zegarka, Sea -Gull produkuje bardzo podobne modele za połowę ceny tego modelu z rodzimą kopią ETY, to znaczy z ST-18 tożsamy z oryginalnym ETA 2892
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2010-03-15, 10:48, w całości zmieniany 1 raz
:
Mnie ciekawi inna rzecz - podobno nie tak łatwo kupic ETĘ ludkom nie bedącym w SG - skąd chinolki mają te werki?
:
A robią sobie na potęgę sami
W końcu już prawie wszystko składają małe żółte rączki.
I weź im potem powiedz, że czegoś nie mogą
W końcu już prawie wszystko składają małe żółte rączki.
I weź im potem powiedz, że czegoś nie mogą
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Odpowiedz do tematu
http://www.valanvron.ch/Pages/Valanvron-92-UK.html
Pewnie stąd.Sami zrobili ,sami ukoszernili i mają ;-)Albo coś w podobnym stylu
Pewnie stąd.Sami zrobili ,sami ukoszernili i mają ;-)Albo coś w podobnym stylu