Odpowiedz do tematu
:
...i to się nazywa płynąca sekunda
:
W zasadzie w każdym tranzystorowym który mam tak idzie. Zrobię wam filmiki ale jak znajdę baterie - nowa bateria w nowoczesnej technologii i dobrej marki starcza w Junghansie 600 na 3 miesiace. Strach się bać na ile starczała kiedyś!!
hotwax napisał/a: |
Pięknie to idzie |
W zasadzie w każdym tranzystorowym który mam tak idzie. Zrobię wam filmiki ale jak znajdę baterie - nowa bateria w nowoczesnej technologii i dobrej marki starcza w Junghansie 600 na 3 miesiace. Strach się bać na ile starczała kiedyś!!
:
...jak to się stało, że nie widziałem takiego w Poznaniu?
...uprzedzam podśmiechujki - nie wgłębiamy się w szczegóły, o których wszyscy chcemy zapomnieć
...uprzedzam podśmiechujki - nie wgłębiamy się w szczegóły, o których wszyscy chcemy zapomnieć
:
Maxiu, co ja ci mam mówić ...
A na serio - nie wziąłem żadnego. Ale jak chcecie to wezmę do Łodzi Laco i Junghansa - nie wiem czy uda mi się uruchomić Sheffielda
A na serio - nie wziąłem żadnego. Ale jak chcecie to wezmę do Łodzi Laco i Junghansa - nie wiem czy uda mi się uruchomić Sheffielda
:
...ufffff
ALAMO napisał/a: |
A na serio - nie wziąłem żadnego. |
...ufffff
:
slava tranzystor nowa w pudełku - cudo, nie zegarek
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Phi, a ja myślałem, że to Seiko ze swoim Spring Drive'm pierwsze zrobiło tak płynącą wskazówkę... Ach ten japoński marketing
:
Piękna - z pół roku temu miałem okazję kupis taką w ładnym stanie, ale cena była... no i nie kupiłem
:
Odpowiedz do tematu
Cuuuudo!!!!!!!!
Ну, погоди!