kornel91 napisał/a: | ||
Niech się bow mnie nie czepia Daito chyba, że bez kompasu to zaraz będziemy więcej podrzucać G |
Bow się nie czepia!!!
Bow ma dwa Protki i już Pietkowi je polecał, ale Menda nie chce słuchać
kornel91 napisał/a: | ||
Niech się bow mnie nie czepia Daito chyba, że bez kompasu to zaraz będziemy więcej podrzucać G |
Daito napisał/a: |
Jeszcze takie pytanie mam czy G-Shock G-9300 występuje w przyrodzie w kilku rozmiarach?
Tutaj jest Case diameter 53mm http://www.amazon.com/Cas...G-Shock++G-9300 a tutaj Case diameter 48mm http://www.amazon.com/Cas...G-Shock++G-9300 |
bow napisał/a: |
Bow się nie czepia!!! Bow ma dwa Protki i już Pietkowi je polecał, ale Menda nie chce słuchać |
bow napisał/a: |
Nie, jest ten jeden, co go kornel wrzucil.
Na amazon nie ma co patrzec, tam czasem takie pierdoly wypisuja, ze... |
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
rybak napisał/a: |
Ale czemu "w stylu" 7700?
Czemu nie 7700? Mam i jest super. W negatywie Czyta sie bardzo dobrze, a mozna sobie 7 stopni kontrastu ustawic. Chcesz fotke? |
Daito napisał/a: | ||
Tak naprawdę to na chwilę obecną opcje są dwie - jedna to 7700 a druga to 7710 w wersji "negatyw" z zielonymi dodatkami - ale tutaj konieczna jest "wizja lokalna"... czyli "se musi przymierzyć"... Niestety Opole to nie Metropolis i raczej nie bardzo jest gdzie, bo nie trafiliśmy na ten model... A pytam o coś w tym stylu bo chce mieć jakiś plan "B" jakby jednak okazało się że te dwa nie podejdą albo co gorsze będą za duże... |
Ale 7700(7710) mi sie miesci w stosiku w 5600 Obrazek Jak 5600 - powinienes dac rade znalezc chyba...? - nie za duzy, to i 7700 bedzie podobne wrazenie robil IMO. Przynajmniej u mnie robi |
Daito napisał/a: | ||
Ale żeby tak w spiżarni? Z kiszonymi ogórami? A jak się kiedyś pomylisz i jako zagrychę podasz? Wielkie dzięki za wskazówki... |
Jak napiszesz, co masz, a ja tez bede mial, to Ci moge fotke 7700 zrobic razem z nim, cobys pojecie jakie takie uzyskal |