Chyba kurna kościuszkowskiej
Reinkarnował z brzydkiej kupy w piękny zegarek
Odpowiedz do tematu
:
Ja pierdykam Ale stan Goła tarcza bez szkła wgniotła mnie w fotel.
Wal się serdecznie
"Panie, jak kiedys przez przypadek zaparkowałem koło salonu to mi metkę z ceną nakleili"
Wal się serdecznie
ALAMO napisał/a: |
Dodam jeszcze : Niemiec płakal jak sprzedawał ! A potem a do granicy mnie gonił, bo się rozmyślił i chciał odkupić! |
"Panie, jak kiedys przez przypadek zaparkowałem koło salonu to mi metkę z ceną nakleili"
:
Co do szkła, to na ja kupowałem do swoich na ebayu. Warto, bo trafiłeś zegarek w bardzo fajnym stanie, ale to porysowane szkło psuje cały efekt.
Ja kupowałem chyba tu:
http://www.ebay.com/itm/B...=item35c2470171
Ja kupowałem chyba tu:
http://www.ebay.com/itm/B...=item35c2470171
Omega Seamaster 300 M, Certina DS-1 Limited Edition, Atlantic Seahunter 7035, Casio G-Shock GW-9400-1ER
:
No to teraz to już w ogóle stan jak NOS będzie.
:
trochę styrany też ma swój urok, a tak będzie picuś-glancuś pod mankiet...
:
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2013-06-05, 11:04, w całości zmieniany 1 raz
też zakładałem na początku wymianę szkła w swoim, ale spolerowałem i odpuściłem temat, gdyż pierwsze i oryginalne, lekko żółtawe w końcu mój egzemplarz to wojak
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2013-06-05, 11:04, w całości zmieniany 1 raz
:
Taki styrany to pewnie w kosmosie był
Alamo, pochwal sie wiele za niego dałeś, to jeszcze bardziej będziemy Cie nienawidzić ;P
Alamo, pochwal sie wiele za niego dałeś, to jeszcze bardziej będziemy Cie nienawidzić ;P
:
ALAMO, przyjmij ode mnie szczere wyrazy nienawiści
Pozdrawiam,
Wojtek
Wojtek
:
Pozdrawiam
:
Niezły z Pana majster. Gratulacje. A z nowym szkiełkiem będzie hit
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Odpowiedz do tematu
No właśnie coraz mniej jestem przekonany czy je będę zakładać
Numer mechanizmu wskazuje, że to jest początek produkcji, druga połowa lat '70.
Zachowanie go w takim stanie - to cud.
To jest wojak pełnom gembom ...
Niech ma trochę charakteru, te ryski na rancie tylko mu dodają wiarygodności ... prestiżu znaczy
Numer mechanizmu wskazuje, że to jest początek produkcji, druga połowa lat '70.
Zachowanie go w takim stanie - to cud.
To jest wojak pełnom gembom ...
Niech ma trochę charakteru, te ryski na rancie tylko mu dodają wiarygodności ... prestiżu znaczy