Odpowiedz do tematu
:
Ale jest podstawą do wypuszczenia limitki.
:
to kiedy będzie na nim garnitura od GG?
Ostatnio zmieniony przez Hans 2013-02-03, 10:04, w całości zmieniany 1 raz
ALAMO napisał/a: |
9015, który jest ślicznym, cieniutkim automatem wręcz idealnym do eleganckich zegarków... |
to kiedy będzie na nim garnitura od GG?
Ostatnio zmieniony przez Hans 2013-02-03, 10:04, w całości zmieniany 1 raz
De gustibus et coloribus non est disputandum
//---
Fast Only Rolling Downhill
//---
:
Ostatnio zmieniony przez Woytec60 2013-02-03, 10:13, w całości zmieniany 1 raz
9015 to duży plus ale z wyglądu zegarek takise
Ostatnio zmieniony przez Woytec60 2013-02-03, 10:13, w całości zmieniany 1 raz
:
tylko żeby minimalistyczny był
De gustibus et coloribus non est disputandum
//---
//---
:
Ale ten klocek jest przefajny i wbrew pozorom wcale nie ogromny A lepszy mechanizm to chyba in plus raczej należy odczytywać nieprawdaż?? Nie wiem dlaczego coraz częściej spotykam tu wątki gdzie jest hejt dla samego hejtu
I pakują w takiego kloca. |
Ale ten klocek jest przefajny i wbrew pozorom wcale nie ogromny A lepszy mechanizm to chyba in plus raczej należy odczytywać nieprawdaż?? Nie wiem dlaczego coraz częściej spotykam tu wątki gdzie jest hejt dla samego hejtu
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Mirmilujesz. Mnie sie nie podoba I tyle. A z konstruktorskiego punktu widzenia nie kumam idei pakowania cieniutkiego mechanizmu do klocka. To jest mechanizm bedqcy odpowiednikiem 2892. Widziales ja kiedys w takim blaszaku? A jak tobie sie podoba, no to kto bogatemu zabroni?
:
Miałem 3 zegarki na 9015 i dwa z nich to były odważniki, a jeden to taki powiedzmy odważnik kompaktowy , Deep Blue np. było znacznie większe niż Boschett
A są jakieś większe, grubsze mechanizmy specjalnie do odważników??
Widziales ja kiedys w takim blaszaku? |
Miałem 3 zegarki na 9015 i dwa z nich to były odważniki, a jeden to taki powiedzmy odważnik kompaktowy , Deep Blue np. było znacznie większe niż Boschett
nie kumam idei pakowania cieniutkiego mechanizmu do klocka. |
A są jakieś większe, grubsze mechanizmy specjalnie do odważników??
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Nie. Natomiast pakowanie werku który ma 3.90 mm wysokości do zegarka który ma 15 mm - to jest marnotrawstwo. Cykalby sobie w spokoju na 8215, i komu by to przeszkadzało
:
ALAMO, jakby włożyli tam 8215,to nie mógłby tyle kosztować i wtedy komuś by się koncepcja finansowa zburzyła
:
Nie ma żadnej koncepcji finansowej, bo Boschett na 8215 kosztował circa tyle samo
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks, to może potrzebowali miejsce na coś innego w tej kopercie ,?? a nie mogli zrobić takiego rozmiaru ,tylko cieńszego ??
:
Nie mam pojęcia - Cave Dweller ma po prostu taki design i taki miał od początku, a design ten - jak każdy - nie wszystkim musi się podobać Na naszym forum (zresztą nie tylko na naszym) te zegarki zawsze zbierały raczej pozytywne opinie, więc dziwi mnie hejt na tą limitkę. Dla mnie zastosowanie nowszej, lepszej miyoty, z dokręcaniem i stop sekundą, przeniesienie daty na 6, to raczej zmiany pozytywne i w dobrym kierunku, co więcej - nie idzie za nimi nieuzasadniony wzrost ceny
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Mi tam też się podoba. Właściwie to mogliby zrobić cieńszą kopertę, ale wtedy pewnie już nie byłby fajny, bo wyglądałby nieproporcjonalnie.
:
Mówiłem ci już - mirmiłujesz.
Jaki 'hejt'
Po prostu się niektórym nie podoba. A tobie się podoba. No i chyba o to chodzi ? Wszystkim się musi podobać ?
Odpowiedz do tematu
Iks napisał/a: |
więc dziwi mnie hejt na tą limitkę. |
Mówiłem ci już - mirmiłujesz.
Jaki 'hejt'
Po prostu się niektórym nie podoba. A tobie się podoba. No i chyba o to chodzi ? Wszystkim się musi podobać ?