Odpowiedz do tematu
:
+1 do fajności Świetna sztuka
:
Witajta koledzy. Po namowach Olka i kilku innych userów wpadałem poczytać tu sobie jako gość no ale w końcu się zarejestrowałem. No ale w końcu mogę i popisać Fajnie, że udało się uratować czarnulka. Pikny zegarek!
buczo85 napisał/a: |
Nareszczie, w końcu!!! Mogę dumnie chodzić z jednym z moich ulubionych radzieckich zegarków. Nie było łatwo i tanio, a zegarek wciąż pozostawia wiele do życzenia. Przycisk do chromowania, paskudny ring, koperta z paroma ryskami....Ale i tak nie zaburzy to mojej radości. Teraz mogę uczwicie powiedzieć mam swoje własne ruskie chrono
|
Witajta koledzy. Po namowach Olka i kilku innych userów wpadałem poczytać tu sobie jako gość no ale w końcu się zarejestrowałem. No ale w końcu mogę i popisać Fajnie, że udało się uratować czarnulka. Pikny zegarek!
:
Cześć Tomirek,
Fajnie, że jesteś - trzeba wzmacniać rusofilskie lobby na CW
Fajnie, że jesteś - trzeba wzmacniać rusofilskie lobby na CW
...all we do is eliminate our future with the things we do today.
Money is our incentive now so that makes it okay.
Money is our incentive now so that makes it okay.
:
Czesc Tomirku! (-:
Fajnie,ze jestes.Rozluznisz sie troche po kizi
Co do czarnulki,to szczerze gratuluje,bo fajowsko wyszla.No i hejt,tradycyjnie
Fajnie,ze jestes.Rozluznisz sie troche po kizi
Co do czarnulki,to szczerze gratuluje,bo fajowsko wyszla.No i hejt,tradycyjnie
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Witam kolegę witam
:
Tam i tak w zasadzie tylko na rusofilskim dziale siedze. Tutaj pewnie bedzie podobnie Inne bede przegladal a skrobne cos od czasu do czasu na ruskich
Jimmi napisał/a: |
Czesc Tomirku! (-:
Fajnie,ze jestes.Rozluznisz sie troche po kizi Co do czarnulki,to szczerze gratuluje,bo fajowsko wyszla.No i hejt,tradycyjnie |
Tam i tak w zasadzie tylko na rusofilskim dziale siedze. Tutaj pewnie bedzie podobnie Inne bede przegladal a skrobne cos od czasu do czasu na ruskich
:
Witaj Tomirek
Się mi też na początku wydawało, że podobnie jak na kicikici skupię się na ruskich.
Ale tutaj każdy się odzywa wszędzie i nie ma podziałów
Ostatnio zmieniony przez wahin 2010-07-08, 11:40, w całości zmieniany 1 raz
tomirek napisał/a: |
Tam i tak w zasadzie tylko na rusofilskim dziale siedze. Tutaj pewnie bedzie podobnie Inne bede przegladal a skrobne cos od czasu do czasu na ruskich |
Witaj Tomirek
Się mi też na początku wydawało, że podobnie jak na kicikici skupię się na ruskich.
Ale tutaj każdy się odzywa wszędzie i nie ma podziałów
Ostatnio zmieniony przez wahin 2010-07-08, 11:40, w całości zmieniany 1 raz
:
No, że jest tu inaczej to już dawno zauważyłem bo wpadałem czasami poczytać. Ale ostatnio zabił mnie fragment regulaminu bazarowego Dooobre!!!
wahin napisał/a: | ||
Witaj Tomirek Się mi też na początku wydawało, że podobnie jak na kicikici skupię się na ruskich. Ale tutaj każdy się odzywa wszędzie i nie ma podziałów |
No, że jest tu inaczej to już dawno zauważyłem bo wpadałem czasami poczytać. Ale ostatnio zabił mnie fragment regulaminu bazarowego Dooobre!!!
Kod: |
10) Kary: Za jednokrotne złamanie Regulaminu: stok wyzwisk od admina lub moderatora via PW. Za dwukrotne złamanie Regulaminu: kara 100 batów wykonana na Rynku Głównym w Krakowie. Za notoryczne, wielokrotne łamanie Regulaminu: nagana z wpisem do akt, zakaz wykonywania zawodu tokarza do lat trzech z zawieszeniem na dwa lata, nakaz wypicia oleju lnianego i wsadzenia sobie ośki w... |
:
Widzisz jakie "restrykcyjne" forum, i nie daj boże jak się Blaz wnerwi to jeszcze łazankami częstuje
:
To przestanmy juz spamowac bo jeszcze udlawi nas tymi lazankami
svedos napisał/a: |
Widzisz jakie "restrykcyjne" forum, i nie daj boże jak się Blaz wnerwi to jeszcze łazankami częstuje |
To przestanmy juz spamowac bo jeszcze udlawi nas tymi lazankami
:
Ale tu jest nakaz spamowania, kto nie spamuje ten dopiero zbiera baty
To przestanmy juz spamowac bo jeszcze udlawi nas tymi lazankami |
Ale tu jest nakaz spamowania, kto nie spamuje ten dopiero zbiera baty
:
a mały OT zawsze i wszedzie
wahin napisał/a: | ||
Ale tu jest nakaz spamowania, kto nie spamuje ten dopiero zbiera baty |
a mały OT zawsze i wszedzie
DOXA SUB 5000T CUSTOMER SERVICE STANDARD
http://www.chinawatches.p...p=182502#182502
"Lepiej częściowo mieć rację, niż całkowicie się mylić"
Pozdrawiam
Tomek (托梅克)
http://www.chinawatches.p...p=182502#182502
"Lepiej częściowo mieć rację, niż całkowicie się mylić"
Pozdrawiam
Tomek (托梅克)
:
Cześć Tomirek
Z łazankami to trzeba uważać, bo tu nie o udławienie chodzi, a o coś znacznie gorszego Te łazanki do delikatnie mówiąc taki laxigen extra strong
Odpowiedz do tematu
To przestanmy juz spamowac bo jeszcze udlawi nas tymi lazankami |
Cześć Tomirek
Z łazankami to trzeba uważać, bo tu nie o udławienie chodzi, a o coś znacznie gorszego Te łazanki do delikatnie mówiąc taki laxigen extra strong
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!