Odpowiedz do tematu
:
Niebieski z nich wszystkich najładniejszy, troszkę szkoda że nie ma stalowego z czarną tarczą, a to GMT to jest bardzo "umowne"
:
No tak, ale te 2 koronki ... prawie jak w IWC Aquatimer
Skoro granatowy pasek do czarnego Parnisa Wam nie pasuje, to muszę rozejrzeć się za zegarkiem do tego paska
Skoro granatowy pasek do czarnego Parnisa Wam nie pasuje, to muszę rozejrzeć się za zegarkiem do tego paska
:
Gaz 14 w prototypie był pokazywany z nowym mechanizmem jednokoronkowym i miało to być prawdziwe GMT, jednak coś tam im nie wyszło i pojawił się w handlu z dwoma koronkami jak nie przymierzając "budzik"
:
W sumie to się ciesz, że do koperty nie wepchnęli dwóch 1801 z Łucza - to byłby dualtimer!
:
Alamo, była taka męska sława dual time - z dwoma damskimi mechanizmami, z chęcią bym taką nabył, ale to unikat jeszcze większy jak drewniana Rakieta i moja kamienna razem wzięte.
Sylwek - mechanizm z prawdziwym GMT to oni już od niepamiętnych czasów konstruują, ale nic z tego im nie wychodzi
Sylwek - mechanizm z prawdziwym GMT to oni już od niepamiętnych czasów konstruują, ale nic z tego im nie wychodzi
:
Wypisz wymaluj moja Delma
Karol Kłósek napisał: |
Alamo, była taka męska sława dual time - z dwoma damskimi mechanizmami... |
Wypisz wymaluj moja Delma
:
Darek, wrzuć jakąś fotkę
:
Proszę bardzo Karol - mówisz i masz!
:
w mordę jeża - toż to automaty
:
a co! kto bogatemu zabroni
:
Ciekawe czy gdybym go załozył ciocia na imieninach spytała by mnie czy naszę zegarek promocyjny
A już poważnie to bardzo fajny zegareczek
A już poważnie to bardzo fajny zegareczek
:
Promocyjny znaczy dwa za cenę jednego ?
Odpowiedz do tematu
voli napisał: |
Ciekawe czy gdybym go załozył ciocia na imieninach spytała by mnie czy naszę zegarek promocyjny
|
Promocyjny znaczy dwa za cenę jednego ?