Odpowiedz do tematu
:
Pan prezes Amber Gold pewnie ukrył złoto tuż przy bursztynowej komnacie , w końcu nazwa do czegoś zobowiązuje
:
Taaa a odpowiedź zawsze jednakowa:
- jakie złoto?
Jacek. napisał/a: |
UOPy pytały gdzie jest złoto?
Gbzzz. |
Taaa a odpowiedź zawsze jednakowa:
- jakie złoto?
:
I jak, przyjrzałeś sie temu włosowi? IMO on jest wepchnięty za klocek.
Gb.
Gb.
:
Mnie to wygląda na zahaczony np o zwoje. Tak czy inaczej trzeba półmostek podnieść.
Pozdro!!!
:
....nie podmawiaj się, proszę - są tu Milsze Osoby, które zdążyły zaproponować już wcześniej swą pomoc - tyle, że bedziesz tak czy siak miał więcej roboty - bo - Szef Wszystkich Szefów- looknie w onego
Ostatnio zmieniony przez GrzecH 2012-08-22, 22:00, w całości zmieniany 1 raz
kaido2 napisał/a: |
Tak czy inaczej trzeba półmostek podnieść. |
....nie podmawiaj się, proszę - są tu Milsze Osoby, które zdążyły zaproponować już wcześniej swą pomoc - tyle, że bedziesz tak czy siak miał więcej roboty - bo - Szef Wszystkich Szefów- looknie w onego
Ostatnio zmieniony przez GrzecH 2012-08-22, 22:00, w całości zmieniany 1 raz
:
To Alamoszczakowi tak napykało od grochówki? Łożeszkur...
Gburek
Gburkorum.
GrzecH napisał/a: |
Szef Wszystkich Szefów |
To Alamoszczakowi tak napykało od grochówki? Łożeszkur...
Gburek
Gburkorum.
:
Co, co, co? Nie rozpier...laj mi pokładu proszę Cię. Dzięki że uświadomiłeś mi na nowo że nie opłąca się pomagać ludziom .
GrzecH napisał/a: | ||
[url=http://img253.images...prz.jpg]Obrazek[/URL] ....nie podmawiaj się, proszę - są tu Milsze Osoby, które zdążyły zaproponować już wcześniej swą pomoc |
Co, co, co? Nie rozpier...laj mi pokładu proszę Cię. Dzięki że uświadomiłeś mi na nowo że nie opłąca się pomagać ludziom .
Pozdro!!!
:
Ale Marcin przecież to w żartach było
Wariacja na temat "podnoszenia półmostka" i Twojego podpisu "nie naprawiam"
Przepraszam Cię jeśli inaczej mnie zrozumiałeś - nie było moją intencją Cię obrazić.
Bardzo Cię szanuję...
GrzecHu
Co, co, co? Nie rozpier...laj mi pokładu proszę Cię. Dzięki że uświadomiłeś mi na nowo że nie opłąca się pomagać ludziom . |
Ale Marcin przecież to w żartach było
Wariacja na temat "podnoszenia półmostka" i Twojego podpisu "nie naprawiam"
Przepraszam Cię jeśli inaczej mnie zrozumiałeś - nie było moją intencją Cię obrazić.
Bardzo Cię szanuję...
GrzecHu
:
Ja Ciebie też szanuje i miałem zdziwko z szokiem powiązane jak ujrzałem to co źle zrozumiałem. Mój podpis nie odnosi się do tego że nie umiem tylko jest to info odnoszące się do zapytań związanych z fuchami na które niestety już nie mam czasa.
Pozdro!!!
:
wysyłam PW
Odpowiedz do tematu
Ja Ciebie też szanuje i miałem zdziwko z szokiem powiązane jak ujrzałem to co źle zrozumiałem. Mój podpis nie odnosi się do tego że nie umiem tylko jest to info odnoszące się do zapytań związanych z fuchami na które niestety już nie mam czasa. |
wysyłam PW