Odpowiedz do tematu
:
A pogiąłeś teleskopy łyżką?
:
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-07-12, 22:21, w całości zmieniany 1 raz
Chyba nie bo milczy. Jest też opcja że użyte zostały łyźki do kół i dlatego porażka.
Tak btw masz Tomek pochwałkę od nas wszystkich za zdolności szukania. Nie rzucam kamieniem w Bowa bo też bym nie znalazł tego co ty podlinkowałeś.
Tak btw masz Tomek pochwałkę od nas wszystkich za zdolności szukania. Nie rzucam kamieniem w Bowa bo też bym nie znalazł tego co ty podlinkowałeś.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-07-12, 22:21, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Nie no bez jaj, kiedyś zakładałem jeden "handmejdowy" grubaśny pasek do takiego jednego zegarka. Na początku też zdawało się że nie pasuje, ale dało się - teleskop sam się trochę wygiął był . A i może ze cztery minuty mi na to zeszło.
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
Chcesz kupić DB Monster Explorer??? Pomarańczowy, fajniutki odważniczek...
Wtedy se paseczki pomieniasz i pogadamy
Znalazłem linki, które pokazywał Tomek na długo przed nim, ale już po postowaniu na forumie
A potem znalazłem te łyżki i zastosowałem - działa jak marzenie...
Fot nie mam i nie chce mi się szukać namiotu...
.
.
.
Coś mi się kołacze po łbie, że ja nie mam namiotu, bo se jeszcze nie kupiłem...
Wtedy se paseczki pomieniasz i pogadamy
Znalazłem linki, które pokazywał Tomek na długo przed nim, ale już po postowaniu na forumie
A potem znalazłem te łyżki i zastosowałem - działa jak marzenie...
Fot nie mam i nie chce mi się szukać namiotu...
.
.
.
Coś mi się kołacze po łbie, że ja nie mam namiotu, bo se jeszcze nie kupiłem...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Deep blue może kiedyś, ale jakoś niespecjalnie mnie ciągnie. Ale pomarańcz? nieee.
Nie mam , nigdy nie miałem i nie przewiduję posiadania takowego. Wyjątkowo mi nie podchodzą wszelkie pomarańcze.
Nie mam , nigdy nie miałem i nie przewiduję posiadania takowego. Wyjątkowo mi nie podchodzą wszelkie pomarańcze.
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
I pewnie kupisz, jak wrócisz z Radomia?
bow napisał/a: |
Coś mi się kołacze po łbie, że ja nie mam namiotu, bo se jeszcze nie kupiłem... |
I pewnie kupisz, jak wrócisz z Radomia?
:
Odpowiedz do tematu
Tomek, dla Ciebie wszystko!!!
Może być, jak wrócę z Radomia...
Zabiorę się z Paprykarzem, ma po drodzę
Optonic, ME jest w kilku kolorach, coś dobierzesz... Zaproponować mogłem tylko swojego, a on włśnie pomarańczowy. I jeszcze żaden ze znanych mi zegarków nie miał tak mało uniwersalnie zaprojektowanego mocowania teleskopów. A jest mnóstwo miejsca na uszach.
Może być, jak wrócę z Radomia...
Zabiorę się z Paprykarzem, ma po drodzę
Optonic, ME jest w kilku kolorach, coś dobierzesz... Zaproponować mogłem tylko swojego, a on włśnie pomarańczowy. I jeszcze żaden ze znanych mi zegarków nie miał tak mało uniwersalnie zaprojektowanego mocowania teleskopów. A jest mnóstwo miejsca na uszach.
Dziewczyny lubią brąz zapraszają