Odpowiedz do tematu
:
U mnie to zła droga. Zaczyna się od zegarka, kończy na nowym pakiecie biżuterii żeby "był zestaw do zegarka" ...
:
Czyli jednym słowem utajniać Już nie pamiętam ile razy goniłem po pocztach i bankach puszczając przelewy
:
Dlatego utajniam jak mogę, wykrętnie mówię że to stary , że już od dawna mam, z Bernim tylko ostatnio wpadkę zaliczyłem, bo z czerwoną tarczą wcześniej nie miałem.
:
No powiem tak...Wyperd...ło mnie z kapci
Gratulacje- fajny czołg!
Jedyna rzecz której bym się doczepił to bransoleta- mogłaby być jakaś inna, , może mesh jakiś konkretniejszy?
Aha- obraziłem się na dekiel. Spodziewałem się żółwika, a tu proszę- przeszklony
Gratulacje- fajny czołg!
Jedyna rzecz której bym się doczepił to bransoleta- mogłaby być jakaś inna, , może mesh jakiś konkretniejszy?
Aha- obraziłem się na dekiel. Spodziewałem się żółwika, a tu proszę- przeszklony
:
Gdzieś wyczytałem że bransoleta jest w stylu Lucka Skywalkera w sumie jest wygodna i dodaje zegarkowi masywnego wyglądu. Zakładałem też gumę (była w zestawie) i też całkiem całkiem a i zegarek chyba o połowę lżejszy. Żółwika niestety niema ale podkleję z mojej DS-dwójki i będzie git .
Pozdrawiam
Michał
Bibliotek@rz napisał: |
No powiem tak...Wyperd...ło mnie z kapci Gratulacje- fajny czołg! Jedyna rzecz której bym się doczepił to bransoleta- mogłaby być jakaś inna, , może mesh jakiś konkretniejszy? Aha- obraziłem się na dekiel. Spodziewałem się żółwika, a tu proszę- przeszklony |
:
Ja nie moge ukrywać swoich zakupów , mam za małe mieszkanie , po za tym mimo wieku jak kupie sobie nowego towarzysza to skaczę po mieszkaniu jak opętany - tego nie da sie nie zauważyć
:
...i ona jest słuszna, ta koncepcja - ta cytryna jest zaglebista
entwistle100 napisał: |
Ale po nocach śni mi się coś takiego |
...i ona jest słuszna, ta koncepcja - ta cytryna jest zaglebista
:
Znalazłem zdjęcia zmodowanych nowych DS - trójek i robia fajne wrażenie. Tylko gdzie kupić takiego porządnego mesha!?!
... Jedyna rzecz której bym się doczepił to bransoleta- mogłaby być jakaś inna, , może mesh jakiś konkretniejszy? ... |
:
Ja właśnie kupowałem takiego mesha u Taikonautów. Naprawdę mocny i gruby jest, a ciężki.
:
Oooo- z tym meszem mu do twarzy! Towarzysz Blaz Cię poprowadzi dalej w kwestii zakupów- w końcu forumowy spec od pasków i bransolet
:
Na razie zostaje bransoleta, maskownice są na sztywno i zegarek idealnie leży na ręce. Zakładałem też gumkę która była w komplecie i praktycznie po tej małej zmianie są to dwa zupełnie inne zegarki. Z gumką jest prawie połowę lżejszy i co tu ukrywać wygodniejszy. Poniżej zdj. poglądowe
Oooo- z tym meszem mu do twarzy! Towarzysz Blaz Cię poprowadzi dalej w kwestii zakupów- w końcu forumowy spec od pasków i bransolet |
:
Sorry że się wtrącam, ale jak wygląda biżu "w komplecie" z takim wannowym nurkiem z różową tarczą?
J.
ALAMO napisał: |
U mnie to zła droga. Zaczyna się od zegarka, kończy na nowym pakiecie biżuterii żeby "był zestaw do zegarka" ... |
Sorry że się wtrącam, ale jak wygląda biżu "w komplecie" z takim wannowym nurkiem z różową tarczą?
J.
:
A to się trzeba Svredosa spytać - ja nie posiadam fuksjowych tarcz na stanie, ostatnią sprzedałem
:
Aa.
Niemniej to musi być mocna rzecz
J.
Niemniej to musi być mocna rzecz
J.
:
Odpowiedz do tematu
Nas nic poniżej kwacu salicylowego nie sponiewiera!