Duży Ruski Diver
Odpowiedz do tematu

:
Aronus napisał/a:

Tyle tylko, że ten diver to nie był/jest zegarek do noszenia tylko przyrząd do nurkowania.

Co moim zdaniem czyni go jeszcze ciekawszym :wink: Czasem fajnie jest robić coś wbrew utartym zasadom, a nawet zdrowemu rozsądkowi, jedynie dla własnej radochy :wink:

Nawiasem mówiąc, to czy tylko mnie ta 'cepelia' wydaje się być lepiej wykonana niż podlinkowane oryginały?

:
Posiadam taki odważnikw wersji chrono od MC

:
ALAMO napisał/a:
Instrukcję z czerwonym stemplem z radiacją też miałeś

Oczywiście, zawsze dodają makulaturę z czerwonymi pieczątkami :mrgreen:
Ten miał tylko "lewe" pudełka.

Machu napisał/a:
A mnie ostatnio coraz bardziej podoba się to ustrojstwo

Straszna patelnia.. do szuflady może i fajny, do noszenia nawet okazyjnego ..totalne nieporozumienie :wink:

Yakovlev napisał/a:
Jeśli były takie jak pokazałeś, to Ci prywatny diler niezłą cepelię żenił.

Akurat ten zegarek kupiony bardziej przez ciekawośc. Wcześniej przewinęło się parę oryginalnych nurków co potwierdziły osoby, które je odkupiły ( w jeden zaprzyjaźniony zegarmistrz w Italii ). Ile w tym prawdy nie wiem..nie znam się. Kiedyś gdzieś miałem zdjęcia, jak uda mi się odkopac to zamieszczę.

Ostatnio zmieniony przez Reggie 2012-05-12, 19:02, w całości zmieniany 5 razy
:
Reggie napisał/a:
... Wcześniej przewinęło się parę oryginalnych nurków co potwierdziły osoby, które je odkupiły ( w jeden zaprzyjaźniony zegarmistrz w Italii ). Ile w tym prawdy nie wiem..nie znam się. Kiedyś gdzieś miałem zdjęcia, jak uda mi się odkopac to zamieszczę.

Oryginalne pokazał Spam w linkach na poprzedniej stronie.

Spam napisał/a:
Z diwerem złotousta na K-43 ten czasowskazywacz ma wspólna jedynie ideę i nieco dizajn

w oryginale do obejrzenia na

http://forum.watch.ru/showthread.php?t=104123

http://www.bdwf.net/forum/showthread.php?t=70940

http://www.german242.com/w/zczdiver/zcz.htm

The future will start tomorrow, not today.

G. Gerlach - polskie zegarki
:
Wiem, ze to głupie pytanie, ale skoro są "nie do noszenia", to po co kupowałeś kilka takich :razz: :?:

P.S. Jest iny zegarek inspirowany tym nurkiem- Invicta rusian diver, rozmiar koperty 52, na zatoce sporo ich

:
Machu napisał/a:
Wiem, ze to głupie pytanie, ale skoro są "nie do noszenia", to po co kupowałeś kilka takich

Bo mój ojciec pracuje za granicą i często miał zamówienie na takie zegarki dla znajomych, którzy się tym interesowali :wink:

"Kobiety nie można zmienić,można zmienić kobietę,ale to nic nie zmienia".
Spam
[Usunięty]
:
Mimo swojej niezgrabności to byłby całkiem fajny zegarek gdyby nie te wensze na tarczy :neutral:

:
ta koronka wygląda jakby była wielkości nakrętki od butelki Coca Coli...

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Swoją drogą, Agat (Złatoust) ostatnio wypuścił mniejszego nurka, z mechanizmem Wostoka, najpewniej nadającego się do noszenia (pomijając fakt, że to mało urodziwe zegarki oczywiście). Tylko ich ceny na poziomie 1,5kzł są nie do przełknięcia IMO - za dużo jak na taka w zasadzie ciekawostkę...

Ну, погоди! :wkurzony:
:
Bo to dla jewropejskiego okupanta :smile:

Gboo.

:
pmwas napisał/a:
ch ceny na poziomie 1,5kzł

nawet chyba ciut drożej

http://www.ebay.de/itm/AG...5#ht_8720wt_905

"Kobiety nie można zmienić,można zmienić kobietę,ale to nic nie zmienia".
:
Tak, ale to jest ten ogromniasty :) Te mniejsze są nieco tańsze, z tego, co pamiętam :) po prostu robią teraz dwa modele.

Ну, погоди! :wkurzony:
Spam
[Usunięty]
:
pmwas napisał/a:
Tak, ale to jest ten ogromniasty :) Te mniejsze są nieco tańsze, z tego, co pamiętam :) po prostu robią teraz dwa modele.

...ćwierć kilo robi wrażenie :mrgreen:

:
Spam napisał/a:
pmwas napisał/a:

...ćwierć kilo robi wrażenie :mrgreen:

Piszą, że nie więcej niż :)
Cytat:
Stainless steel case, dimensions: 75mm х 70mm х 18mm, case diameter: 60mm, weight: not more than 0,26 kg

Czyli mniej więcej równoważnik małego opakowania Nutelli na nadgarstku :twisted:

The future will start tomorrow, not today.

G. Gerlach - polskie zegarki
Spam
[Usunięty]
:
Yakovlev napisał/a:
Piszą, że nie więcej niż :)

...ciekawe od czego zależy waga :?:

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum