No tak, w końcu musiał pokazać tą bardziej ludzką twarz.
Te wskazówki mi się nie podobają. W sumie pasują do tarczy, ale bym je zmienił...
Odpowiedz do tematu
:
:
To jest tak sztuczne - że mnie po prostu brzydzi.
andre napisał: |
Wiecie.Ten zegar jest naprawde dosyć ładny.Ja sie tam prezesowi nie dziwie ze pochwalił a pomyslcie ze przecież zabić mógł. |
To jest tak sztuczne - że mnie po prostu brzydzi.
:
ALAMO ...kurcze musze sie nie zgodzić.Ten zegarek chyba rzeczywiscie sie spodobałał a nawet jesli sie nie spodobał to troche zaskoczył.Ma coś w sobie ten sea-gull.Jest prosty bardzo i konsekwentny w tej prostocie.
:
mnie tez -mdli
specjalne zagranie tak oczywiste ze wreszcie wylazł z niego buc i prostak
jakim jest
pewnie w pw napisał wszystkim przydupasom zeby nie krytykowac
bo są gorsze
ALAMO napisał: | ||
To jest tak sztuczne - że mnie po prostu brzydzi. |
mnie tez -mdli
specjalne zagranie tak oczywiste ze wreszcie wylazł z niego buc i prostak
jakim jest
pewnie w pw napisał wszystkim przydupasom zeby nie krytykowac
bo są gorsze
: Re: Nowy Sea-Gull
Czy mógłbyś dać linka gdzie można go kupić za 170 $ ?
CipherDog napisał: |
Cena jaka znalazłem to w najtańszym przypadku około 170$ a więc idzie przeżyć, przeżyć i jeszcze go kupić. |
Czy mógłbyś dać linka gdzie można go kupić za 170 $ ?
:
Oczywiście to tylko informacja przykładowa:
sklep TRADETIAN
http://www.tradetian.com/...roduct-485.html
Jak będzie z kosztami całkowitymi to wiadomo że dopiero się przekonasz jak zegarek będzie w domu ale orientacyjnie myślę że można się posiłkować taką ceną.
sklep TRADETIAN
http://www.tradetian.com/...roduct-485.html
Jak będzie z kosztami całkowitymi to wiadomo że dopiero się przekonasz jak zegarek będzie w domu ale orientacyjnie myślę że można się posiłkować taką ceną.
:
Nie o to idzie.
Do tej pory takie wątki wogóle były omijane przez "towarzystwo". Nagle, w ciągu dosłownie 2 miesięcy, pojawiają się poszczególni towarzysze - najpierw Ratyński w rosyjskich i radzieckich, gdzie z właściwą sobie pogardą dla każdego próbował podgryzać po kostkach. Niestety jako że pojęcie o ruskich ma żadne, bo "nikłe" to zbytek kurtuazji - z rajdu na tyły wroga wyszło skomlenie, i nawet trol "kieszonkowy" tego nie był w stanie zmienić. Później wątek chiński "zaszczycają" po kolei : Klaudiusz, Darek i Mirek. I schemat jest zawsze taki sam : po kolejnym ataku kałumni gościa który napisał 10 postów (który ewidentnie miał sprowokować któregoś z kolegów rozmawiajacych merytorycznie o chińskich zegarkach), zstępuje "Towarzysz Prezes" jeden czy drugi i nie mówiąc do nikogo z niegodnych dyskutujących oznajmia, że sama dyskusa jest nie na miejscu, a już zwłaszcza takie awantury, morał - o chińczykach nie sposób rozmawiać (mimo że dopuki żaden trol nie zaczął pluć jadem dyskusja w znaczeniu tego słowa którego na KiZi wogóle sporadycznie widać szła w najlepsze!). I ja po prostu wiem że to nie jest przypadek. Tak samo jak nie jest przypadkiem to, że nagle po schiźmie "towarzystwo" zaczyna udawać że w zasadzie to oni od samego początku gorąco kibicowali chińskiemu przemysłowi! Zaczyna się wypisywanie PMek, zaczyna się odwracanie kota ogonem...
andre napisał: |
ALAMO ...kurcze musze sie nie zgodzić.Ten zegarek chyba rzeczywiscie sie spodobałał a nawet jesli sie nie spodobał to troche zaskoczył.Ma coś w sobie ten sea-gull.Jest prosty bardzo i konsekwentny w tej prostocie. |
Nie o to idzie.
Do tej pory takie wątki wogóle były omijane przez "towarzystwo". Nagle, w ciągu dosłownie 2 miesięcy, pojawiają się poszczególni towarzysze - najpierw Ratyński w rosyjskich i radzieckich, gdzie z właściwą sobie pogardą dla każdego próbował podgryzać po kostkach. Niestety jako że pojęcie o ruskich ma żadne, bo "nikłe" to zbytek kurtuazji - z rajdu na tyły wroga wyszło skomlenie, i nawet trol "kieszonkowy" tego nie był w stanie zmienić. Później wątek chiński "zaszczycają" po kolei : Klaudiusz, Darek i Mirek. I schemat jest zawsze taki sam : po kolejnym ataku kałumni gościa który napisał 10 postów (który ewidentnie miał sprowokować któregoś z kolegów rozmawiajacych merytorycznie o chińskich zegarkach), zstępuje "Towarzysz Prezes" jeden czy drugi i nie mówiąc do nikogo z niegodnych dyskutujących oznajmia, że sama dyskusa jest nie na miejscu, a już zwłaszcza takie awantury, morał - o chińczykach nie sposób rozmawiać (mimo że dopuki żaden trol nie zaczął pluć jadem dyskusja w znaczeniu tego słowa którego na KiZi wogóle sporadycznie widać szła w najlepsze!). I ja po prostu wiem że to nie jest przypadek. Tak samo jak nie jest przypadkiem to, że nagle po schiźmie "towarzystwo" zaczyna udawać że w zasadzie to oni od samego początku gorąco kibicowali chińskiemu przemysłowi! Zaczyna się wypisywanie PMek, zaczyna się odwracanie kota ogonem...
:
Alamo - sądzę, że Andre myślał, że Twoje określenie "brzydzi" dotyczyło zegarka.
Wtedy nie myślałem, że to jest pewna gra. Po pewnym upływie czasu sprawy zaczynają wyglądać tak jak to opisujesz. Ja dodałbym jeszcze kilku userów, którzy przejawiali zdumiewającą aktywność w tamtych tematach podczas ostatnich dni dyskusji. I tylko podczas ostatnich dni. Wcześniej jakoś tematem się nie interesowali...
Wtedy nie myślałem, że to jest pewna gra. Po pewnym upływie czasu sprawy zaczynają wyglądać tak jak to opisujesz. Ja dodałbym jeszcze kilku userów, którzy przejawiali zdumiewającą aktywność w tamtych tematach podczas ostatnich dni dyskusji. I tylko podczas ostatnich dni. Wcześniej jakoś tematem się nie interesowali...
:
Od tego Sea-Gulla zaczęła się moja znajomość z Kitajcami.
Tyle, że to super "ekskluziwka" i jakoś tak się nie przełamałem
Tyle, że to super "ekskluziwka" i jakoś tak się nie przełamałem
:
Ciekawe, ze taki zacny model a jakoś nikt go nie kupuje...;-(
:
Nie wszystkie od razu.....
:
A widziałeś to?
http://www.tradetian.com/...fb605f340006daf
http://www.tradetian.com/...roduct-486.html
http://www.tradetian.com/...fb605f340006daf
http://www.tradetian.com/...roduct-486.html
:
Noo nie powiem troszkę mnie przytkało, jeśli chodzi o cenę, nie znalazłem tylko kosztów wysyłki do Polska, oby nie były wyższe od wartości zegarka.
:
Pytałes Spinneros ile przesyłka?
:
Odpowiedz do tematu
Już sprawdziłem od 31 do 41 USD w zależności od wersji przesyłki, ale cena i tak jest bardzo atrakcyjna.