Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
Bili Kit, to są jedne z tych zjadliwych (nieprzeładowanych) Brajtków Też bym szarpał
:
ogołocony monster
Ostatnio zmieniony przez pr00 2014-04-16, 17:35, w całości zmieniany 1 raz
ogołocony monster
Ostatnio zmieniony przez pr00 2014-04-16, 17:35, w całości zmieniany 1 raz
:
pr00, fotka nie bangla.
:
a teraz?
:
pr00, to już lepiej by było, żeby wciąż nie banglała.
"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Jan Oborniak
Jan Oborniak
:
Fotka widoczna wcześniej jak i teraz, zegar fajny gdyby nie te długie uszy..
:
:
No co?
Był niedawno podobny na bazarku, było brać
Był niedawno podobny na bazarku, było brać
:
Bili Kit, co prawda nie pokazałeś ColtaII to super zegarek. Wiem, bo miałem tylko niebieski. Oczywiscie. Dzisiaj w "rozsądnych" pieniądzach do kupienia. Kajdan kosmos. Najlepszy jaki miałem. Zaraz pewnie Melepety będą mówić, że w środku zwykla eta.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Woytec, ten ma mniej polerki na kopercie.
[ Dodano: 2014-04-16, 18:55 ]
A przy okazji - ja duże toto jest w porównaniu do zwykłego Nighthawka?
[ Dodano: 2014-04-16, 18:55 ]
A przy okazji - ja duże toto jest w porównaniu do zwykłego Nighthawka?
:
Taki?:
Też daje rade i wcale mi ta "zwykła" ETA nie przeszkadza
Dorian06 napisał/a: |
Bili Kit, co prawda nie pokazałeś ColtaII to super zegarek. Wiem, bo miałem tylko niebieski. Oczywiscie. Dzisiaj w "rozsądnych" pieniądzach do kupienia. Kajdan kosmos. Najlepszy jaki miałem. Zaraz pewnie Melepety będą mówić, że w środku zwykla eta. |
Taki?:
Też daje rade i wcale mi ta "zwykła" ETA nie przeszkadza
:
Tylko luneta w SNN209 jest polerowana, cała koperta identyczna. Za to indeksy ciekawsze w tym moim i sekundnik robi robotę
A rozmiar słuszny, 43 bez koronki.
Ten zegar we wszystkich wersjach wygląda fajnie, potrzebuje tylko właściwego paska
A mnie taki czarnuch wpadł w oko
Nawet się zastanawiałem ale chyba za smutny
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2014-04-16, 18:01, w całości zmieniany 1 raz
Seven napisał/a: |
Woytec, ten ma mniej polerki na kopercie.
[ Dodano: 2014-04-16, 18:55 ] A przy okazji - ja duże toto jest w porównaniu do zwykłego Nighthawka? |
Tylko luneta w SNN209 jest polerowana, cała koperta identyczna. Za to indeksy ciekawsze w tym moim i sekundnik robi robotę
A rozmiar słuszny, 43 bez koronki.
Ten zegar we wszystkich wersjach wygląda fajnie, potrzebuje tylko właściwego paska
A mnie taki czarnuch wpadł w oko
Nawet się zastanawiałem ale chyba za smutny
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2014-04-16, 18:01, w całości zmieniany 1 raz
:
A mi właśnie jako całość bardziej komponuje się SNN215. No i nie przepadam za polerowanymi lunetami...
Spory. A lug-to-lug może pamiętasz? Uszy wydają się krótkie.
Spory. A lug-to-lug może pamiętasz? Uszy wydają się krótkie.
:
Smutny to może nie - taki styl, ale ta bransoleta to imo nie bardzo Jak mnie numer dwa dojdzie bez przeszkód to sobie ze szczęścia kliknę tego czarnego co wcześniej pokazywałem
Woytec napisał/a: |
chyba za smutny |
Smutny to może nie - taki styl, ale ta bransoleta to imo nie bardzo Jak mnie numer dwa dojdzie bez przeszkód to sobie ze szczęścia kliknę tego czarnego co wcześniej pokazywałem
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie pamiętam ale zmierzyłem
Uszy są krótkie i LTL to tylko 49mm, na łapie układa się świetnie, nawet na szczupłej.
Uszy są krótkie i LTL to tylko 49mm, na łapie układa się świetnie, nawet na szczupłej.