Maciek nie ma co zapominać, tylko brać trzeba. no może nie na zatoce bo tam nie najtaniej a w sklepie u któregoś z majfrendów.
Fotki zrobię w sobotę bo fotograf ze mnie kiepski a jak dołożyć do tego brak dobrego oświetlenia to wychodzi, że lepiej pooglądać fotki w necie
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
maciek, nie mam, ale wiele razy macałem i pewnie kiedyś tam będę miał
Zdjęcia z sieci
Zdjęcia z sieci
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Maciek nie ma co zapominać, tylko brać trzeba. no może nie na zatoce bo tam nie najtaniej a w sklepie u któregoś z majfrendów.
Fotki zrobię w sobotę bo fotograf ze mnie kiepski a jak dołożyć do tego brak dobrego oświetlenia to wychodzi, że lepiej pooglądać fotki w necie
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
ale właśnie nie znalazłem ani u majfrianda, ani w necie fotki, na której ten granat jednoznacznie widać... Zrób coś w świetle dziennym i podeślij, co?
:
maciek, Panda ma taki odcień - połączenie granatu, z grafitem i wuj wie czym jeszcze. W zasadzie kolor zależny od światła. Ten jednokolorowy chyba jednak jest ciemniejszy - a może jednakowy? Nigdy nie macałem obu na raz.
[ Dodano: 2013-01-16, 20:59 ]
a tak btw. z Twoim ADHD Ty się zastanawiasz czy kupić? Kup i jak nie podejdzie to znajdziesz kilka osób na niego chętnych
[ Dodano: 2013-01-16, 20:59 ]
a tak btw. z Twoim ADHD Ty się zastanawiasz czy kupić? Kup i jak nie podejdzie to znajdziesz kilka osób na niego chętnych
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Niestety moje konto chwilowo tego nie zniesie.
Michał napisał/a: |
a tak btw. z Twoim ADHD Ty się zastanawiasz czy kupić? Kup i jak nie podejdzie to znajdziesz kilka osób na niego chętnych |
Niestety moje konto chwilowo tego nie zniesie.
:
Ostatnio zmieniony przez Michał 2013-01-16, 21:03, w całości zmieniany 1 raz
Ano to już ból.
Niby na tej pierwszej focie Tomksy'ego co wkleiłem widać ten granat... ale nie wiem na ile kolor robi samo zdjęcie.
Niby na tej pierwszej focie Tomksy'ego co wkleiłem widać ten granat... ale nie wiem na ile kolor robi samo zdjęcie.
Ostatnio zmieniony przez Michał 2013-01-16, 21:03, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez Cichy 2013-01-16, 21:13, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Cichy 2013-01-16, 21:13, w całości zmieniany 1 raz
:
Uwaga, będzie wesoło Chciałem wiosną kupić jakiegoś taniego plastika na gumie, kolorowego, na rower itp. I proszę, dziś zanabyłem takie cudo w Lidlu:
[img] Uploaded with ImageShack.us[/img]
[img] Uploaded with ImageShack.us[/img]
:
To jest granat dodatkowo potęgowany przez ten "antyrefleks" szkiełka, ale... jest też panda w kolorze szarym.
http://www.chinawatches.p...ghlight=#204497
Nie jest jednakowy.
Ale jeśli ktoś nie wierzy zdjęciu to ja miałem przez chwilę trojaczki i potwierdzam, że się różnią
Ostatnio zmieniony przez Iks 2013-01-16, 21:10, w całości zmieniany 1 raz
maciek napisał/a: |
ale właśnie nie znalazłem ani u majfrianda, ani w necie fotki, na której ten granat jednoznacznie widać... Zrób coś w świetle dziennym i podeślij, co? |
To jest granat dodatkowo potęgowany przez ten "antyrefleks" szkiełka, ale... jest też panda w kolorze szarym.
http://www.chinawatches.p...ghlight=#204497
Michał napisał/a: |
a może jednakowy? Nigdy nie macałem obu na raz. |
Nie jest jednakowy.
Ale jeśli ktoś nie wierzy zdjęciu to ja miałem przez chwilę trojaczki i potwierdzam, że się różnią
Ostatnio zmieniony przez Iks 2013-01-16, 21:10, w całości zmieniany 1 raz
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
a czegoś Ty się spodziewał? fajerwerków i trójwymiarowego koloru za 65 dolarów?
maciek napisał/a: |
szału nie ma |
a czegoś Ty się spodziewał? fajerwerków i trójwymiarowego koloru za 65 dolarów?
:
może se niebiesiego w przyszłym miesiącu kupię...
:
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Może to? Tu masz 100% granat