Odpowiedz do tematu
:
Autor wątku i jednocześnie chyba producent był na forum ostatnio trzy lata temu...więc raczej tu bym nie szukał kontaktu z nim 😉
lepsze jutro było wczoraj
:
Davosa to chyba tylko czcionkę nazwy i grawer na deklu ma nawiązujące do motocykla
:
Ostatnio w podobnym temacie na KMZiZ właściciel marki napisał, że projekt czeka na swoją kolej.
:
Szkoda że nas tu marginalizuje...
pdrog napisał/a: |
Autor wątku i jednocześnie chyba producent był na forum ostatnio trzy lata temu...więc raczej tu bym nie szukał kontaktu z nim 😉 |
Szkoda że nas tu marginalizuje...
Silicon
:
mnie tam nie szkoda...żaden zegarek tej marki mi sie nie podoba
Silicon napisał/a: | ||
Szkoda że nas tu marginalizuje... |
mnie tam nie szkoda...żaden zegarek tej marki mi sie nie podoba
lepsze jutro było wczoraj
:
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2020-12-09, 00:01, w całości zmieniany 1 raz
W Xicorr niewiele się dzieje to co ma się dziać na forum
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2020-12-09, 00:01, w całości zmieniany 1 raz
"It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
:
I całkiem fajnie wyszło
A Junaka szkoda
A Junaka szkoda
:
Moim zdaniem - bardzo umiarkowanie z naciskiem na słabo. Straszny bałagan we wskazówkach.
Pozdrawiam
Eryk
Z_bych napisał/a: |
I całkiem fajnie wyszło |
Moim zdaniem - bardzo umiarkowanie z naciskiem na słabo. Straszny bałagan we wskazówkach.
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
Mistral jest spoko, wyszedł fajny uniwersalny zegarek. Trudno pokazać tarczę, ale efekt jest przyjemny dla oka.
Swojego wrzuciłem na velcro, dzięki 11 mm grubości nie wystaje za bardzo i ładnie leży.
Swojego wrzuciłem na velcro, dzięki 11 mm grubości nie wystaje za bardzo i ładnie leży.
A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
:
Nieuporządkowany jak snop iskier
Erolek napisał/a: | ||
Moim zdaniem - bardzo umiarkowanie z naciskiem na słabo. Straszny bałagan we wskazówkach. |
Nieuporządkowany jak snop iskier
:
Coś się chyba rusza z Junakiem - na sikorowym fejsbuku napisali, że prototypy robią więc może coś się w końcu zadzieje
:
Kupiłbym sobie jakiegoś Xicorra i myślę, że Junak mógłby nim być. Ten projekt jest mega przez to, że ma niestandardową kopertę. Z tego samego powodu uwielbiam Żubra.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Tylko ta koperta jest naprawdę spora.
Chyba że coś się zmieniło od pierwotnych prototypów.
http://www.czwarty-wymiar...p=953669#953669
Michał napisał/a: |
Kupiłbym sobie jakiegoś Xicorra i myślę, że Junak mógłby nim być. Ten projekt jest mega przez to, że ma niestandardową kopertę. Z tego samego powodu uwielbiam Żubra. |
Tylko ta koperta jest naprawdę spora.
Chyba że coś się zmieniło od pierwotnych prototypów.
http://www.czwarty-wymiar...p=953669#953669
"It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
:
Mi też, dokładnie z tego powodu bardzo się podoba.
Projekt Iskra jest dla mnie nijaki, na zdjęciach nie wygląda zachęcająco.
Mam Warszawę i Circle, bardzo lubie te zegarki i myślę, że jak wyjdzie Junak to będzie kolejnym od Xicorr w mojej kolekcji.
Odpowiedz do tematu
Michał napisał/a: |
Kupiłbym sobie jakiegoś Xicorra i myślę, że Junak mógłby nim być. Ten projekt jest mega przez to, że ma niestandardową kopertę. Z tego samego powodu uwielbiam Żubra. |
Mi też, dokładnie z tego powodu bardzo się podoba.
Projekt Iskra jest dla mnie nijaki, na zdjęciach nie wygląda zachęcająco.
Mam Warszawę i Circle, bardzo lubie te zegarki i myślę, że jak wyjdzie Junak to będzie kolejnym od Xicorr w mojej kolekcji.
Silicon