Odpowiedz do tematu
:
Może dodajcie sobie jakieś podkreślenie do nicków w tej grupie . Bo jak się patrzy na listę tamatów gdzie się wypowiadaliscie jako ostatni, to wyglądacie jak pokasowani
:
sam wyglądasz jak pokasowany...
:
Szymon, +100
:
Zapraszam nowych członków, kilka znanych nicków by do nas pasowało...
:
Niedługo bedziecie dawac gratisy, smycze, koszulki etc
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Nie żartuj, nasza Grupa jest zbyt wysoko w Piramidzie Prestiżu.
Apa13 napisał/a: |
Niedługo bedziecie dawac gratisy, smycze, koszulki etc |
Nie żartuj, nasza Grupa jest zbyt wysoko w Piramidzie Prestiżu.
:
Wręcz przeciwnie...
Niedługo będziesz czekał na sprawdzenie, aktywację, pozwolenie i otrzymanie zgody
Niedługo będziesz czekał na sprawdzenie, aktywację, pozwolenie i otrzymanie zgody
:
Ochłoń, bo Cię zapiszę.
Cezar napisał/a: |
Wręcz przeciwnie...
Niedługo będziesz czekał na sprawdzenie, aktywację, pozwolenie i otrzymanie zgody |
Ochłoń, bo Cię zapiszę.
:
Nie możesz...ja jestem zawsze przeciw
Nie ważne przeciw czemu, ale w opozycji
maciek napisał/a: |
bo Cię zapiszę |
Nie możesz...ja jestem zawsze przeciw
Nie ważne przeciw czemu, ale w opozycji
:
fiu fiu ,
to całe CKMPD zaczyna brzmieć jak NKWD
maciek napisał/a: |
Ochłoń, bo Cię zapiszę. |
fiu fiu ,
to całe CKMPD zaczyna brzmieć jak NKWD
:
Następny do golenia...
Sylwek napisał/a: | ||
fiu fiu , to całe CKMPD zaczyna brzmieć jak NKWD |
Następny do golenia...
:
Ale wszystkich ta nasza grupa w oczy kole
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
:
maciek, nie strasz ,nie strasz ... bo się ... , jako że okazało się ,iż fala naboru dobrowolnego się zakończyła ,a i z wolna członom zaczyna dolegać tęsknota za starym porządkiem, co objawia się widocznym wzrostem zainteresowania tematami zegarkowymi :
to Wy mnie tu Maciuś nie wyskakujta z jakimś przymusem ,bo wyżej wuja nie wyskoczyta
to Wy mnie tu Maciuś nie wyskakujta z jakimś przymusem ,bo wyżej wuja nie wyskoczyta
:
No tak, tego właśnie się można było po Tobie spodziewać. To tak a propos tego skakania wyżej wuja.
Sylwek napisał/a: |
maciek, nie strasz ,nie strasz ... bo się ... , jako że okazało się ,iż fala naboru dobrowolnego się zakończyła ,a i z wolna członom zaczyna dolegać tęsknota za starym porządkiem, co objawia się widocznym wzrostem zainteresowania tematami zegarkowymi :
to Wy mnie tu Maciuś nie wyskakujta z jakimś przymusem ,bo wyżej wuja nie wyskoczyta |
No tak, tego właśnie się można było po Tobie spodziewać. To tak a propos tego skakania wyżej wuja.
:
Odpowiedz do tematu
Ale, że co? To teraz przymusowe zapisanie do CKMPD jest formą groźby?
Maul halten bo do Strafgruppe trafisz?
Maul halten bo do Strafgruppe trafisz?
Były starszy szeregowy Wintergreen był to złośliwy gnojek, który znajdował zadowolenie w swojej bezsensownej pracy.