Odpowiedz do tematu
:
Czy możesz wrzucić fotki tego Garfisha
:
Ogólnie niezły rondel
Gb.
Gb.
:
Mam mieszane uczucia.
Dziwne te uszy, a dekiel to masakra, rzeczywiście wygląda jak z blachy.
Cyknąłbyś jeszcze foty centralnie od góry i nadgarstkowe, żeby było widać jak to się układa i jak uszy wyglądają od strony tarczy.
Dziwne te uszy, a dekiel to masakra, rzeczywiście wygląda jak z blachy.
Cyknąłbyś jeszcze foty centralnie od góry i nadgarstkowe, żeby było widać jak to się układa i jak uszy wyglądają od strony tarczy.
:
Jutro zrobię i wrzucę.
Poprawione kopertki Garfisha w temacie o Garfishu
[ Dodano: 2014-10-30, 10:34 ]
zamawiane fotki syrenki
[ Dodano: 2014-11-16, 12:44 ]
Daliśmy dekiel do piachu. Wygląda super, tylko do błyszczącej kopertki średnio pasuje.
Coś jeszcze pomyślimy.
Poprawione kopertki Garfisha w temacie o Garfishu
[ Dodano: 2014-10-30, 10:34 ]
zamawiane fotki syrenki
[ Dodano: 2014-11-16, 12:44 ]
Daliśmy dekiel do piachu. Wygląda super, tylko do błyszczącej kopertki średnio pasuje.
Coś jeszcze pomyślimy.
:
A dzisiaj taką Warszawę jak miał Jacek do recenzji miał Marcin Prokop w TVN.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
poważnie ojej jak superancko ze nam o tym powiedziałeś
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Bujaj się buraku
Ratler Wściekły I napisał/a: |
:shock: poważnie ojej jak superancko ze nam o tym powiedziałeś
|
Bujaj się buraku
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Wspaniale wręcz.
Od razu mi lepiej
Ratler Wściekły I napisał/a: |
:shock: poważnie ojej jak superancko ze nam o tym powiedziałeś
|
Wspaniale wręcz.
Od razu mi lepiej
:
Santino,
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Bo Xicorry to bardzo fajne zegarki. Muszę jakiegoś do kolekcji zorganizować bo strasznie smutno po odesłaniu obu 125tek
:
Może Adam będzie w Zgierzu, bo chętnie bym przymierzył Gardę i może sobie już ją zostawił
:
I nie deprecjonuje ich obecność na nadgarstku jakiejś czarnodupijskiej osobliwości telefizzyjnej
le Gbourec.
Słoniu napisał/a: |
Bo Xicorry to bardzo fajne zegarki. |
I nie deprecjonuje ich obecność na nadgarstku jakiejś czarnodupijskiej osobliwości telefizzyjnej
le Gbourec.
:
Odpowiedz do tematu
Jacek. napisał/a: | ||
I nie deprecjonuje ich obecność na nadgarstku jakiejś czarnodupijskiej osobliwości telefizzyjnej le Gbourec. |