Odpowiedz do tematu
:
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
A ja go miałem i sprzedałem
:
Woytec, Ty wszystko sprzedajesz
Świetny zegar i to na miyota 9015. Podobał mi się bardzo tylko kasy wtedy nie było.
Świetny zegar i to na miyota 9015. Podobał mi się bardzo tylko kasy wtedy nie było.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Ten chyba aktualny https://forums.watchuseek.com/f29/prometheus-jellyfish-yellow-5119717.html#/topics/5119717
:
O ten fajny! Czemu go nie ma na stronie producenta?
Woytec napisał/a: |
A ja go miałem i sprzedałem
Obrazek |
O ten fajny! Czemu go nie ma na stronie producenta?
:
Bo to stary model i go nie produkują.
:
Rewolwer nie do zdobycia a już na pewno nie byłoby tanio
Prometheus zajefajny, jak Wojtek sprzedawałeś wtedy chyba razem w ogłoszeniu z Citkiem to mi na oba nie wystarczyło
No ale zapewne jakbym go wtedy kupił to możliwe że już bym go nie miał
Prometheus zajefajny, jak Wojtek sprzedawałeś wtedy chyba razem w ogłoszeniu z Citkiem to mi na oba nie wystarczyło
No ale zapewne jakbym go wtedy kupił to możliwe że już bym go nie miał
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
Jak możliwe
[ Dodano: 2020-02-02, 10:26 ]
Sprzedałem Miśkowi za mały piniondz. Wydarł mi go z gardła.
[ Dodano: 2020-02-02, 10:26 ]
Sprzedałem Miśkowi za mały piniondz. Wydarł mi go z gardła.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Dorian06,
Takie miałem
Takie miałem
:
Ostatnio zmieniony przez pdrog 2020-02-02, 11:23, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez pdrog 2020-02-02, 11:23, w całości zmieniany 1 raz
lepsze jutro było wczoraj
:
Jest jeszcze Benek:
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2020-02-02, 12:31, w całości zmieniany 3 razy
Jest jeszcze curva
Tylko bakteria
Tylko bakteria
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2020-02-02, 12:31, w całości zmieniany 3 razy
:
:
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2020-02-03, 16:22, w całości zmieniany 4 razy
satanic666, nie no, potrupki mojej ulubionej marki nie będę kupował
Poza tym zegarek już wybrany, kliknięty przed południem i zamówienie express, nawet może dzisiaj dojść, takie cuda
Fajne pokazujeta ale pisałem że najlepiej takie które od ręki się klika bez szukania bom niecierpliwy
Poza tym zegarek już wybrany, kliknięty przed południem i zamówienie express, nawet może dzisiaj dojść, takie cuda
Fajne pokazujeta ale pisałem że najlepiej takie które od ręki się klika bez szukania bom niecierpliwy
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2020-02-03, 16:22, w całości zmieniany 4 razy
:
Odpowiedz do tematu
O kurka no ciekawe co wybrałeś