:
wytłumaczyłem sobie że wcale nie potrzebuję tego zegarka a jakbym wysłał Wam kase to pewnie przewalilibyście ją na Kajmanach
jest mi totalnie źle ale dziecko pojedzie na wakacje nie tylko do babci
poza tym za cenę :
cena TT minus amortyzacja będzie można za jakiś czas kupić od
Goldboya
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2013-07-31, 11:43, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Czy uderzy w twoją silną wolę fakt, że mogę po prostu pójść i ci kupić, a ty mi potem oddasz ?
:
sio Szatanie
o tempora o mores! Zegarki zastępują jabłka
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Wuja tam się znasz na egzorcyzmach - trzeba tu wielebną jakowąś osobę poprosić
:
Ciniol, a ten Monster na TT to już dawno niedostępny z tydzień temu już oglądałem stronkę i się trafił
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Goldboy bieri. Tak jak pisałem - zegarki są tylko dodatkiem a dziecko musi mieć fajne wakacje.
:
Zaraz darmo będą rozdawać
Ale
Cytat: |
Dostępność: niedostępny |
taka to promocja
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
:
A jak w końcu z tą limitką jest?
Na jednych fotkach niby jest 500szt a na innych nie?
goTomek, masz nr limitki na dekielku?
Pozdrawiam,
Wojtek
emster
[Usunięty]
2013-07-31, 21:43
:
Kufa, a ja już zegarkowo na ten rok się wypstrykałem