Cytat: |
50 meters water resistant
Enamel dial Swiss Made Case Diameter: 42mm Case height: 10.90mm Sapphire Crystal with A/R coating Sapphire see through case back Custom Rotor Sellita SW220 movement |
Odpowiedz do tematu
: Prometheus Signatura
Jestem w szoku, podoba mi się
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Sensowny pasek i mamy fajny elegancki zegar do koszuli i garniaka od biedy.
Ile to cudo?
Ile to cudo?
:
Z tą firmą nigdy nic nie wiadomo. Z kupnem poczekałbym na relacje pierwszych użytkowników. Może się okazać, że znów bransoleta na klej przyklejona.
:
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-04-09, 18:11, w całości zmieniany 1 raz
zbyt ascetyczna tarcza jak dla mnie
uważam że jak jedziemy ascezą to konsekwentnie - bez daty lub ostatecznie tylko nr dnia
uważam że jak jedziemy ascezą to konsekwentnie - bez daty lub ostatecznie tylko nr dnia
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-04-09, 18:11, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
AAAAAAA, cos juz kojarze.
Poczekamy...
Poczekamy...
:
Ja jestem na nie
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Wygląda jakby zatrzymał się w latach 70-tych
:
tylko rozmiar taki współczesny
stfraw napisał/a: |
Wygląda jakby zatrzymał się w latach 70-tych |
tylko rozmiar taki współczesny
:
Pomijając możliwy klej tu i ówdzie, to data zbyt blisko środka, a napis nie zrównoważa tej daty.
:
Chyba nieźle się prezentuje jestem ciekawy jak to by wyglądało w realu
: Prometheus Signatura
Chyba jeszcze nie było .. Garniturki od Prometheusa.
Więcej KLIK
Więcej KLIK
Cytat: |
Specifications:
316L stainless steel case 316L stainless steel bracelet with screw links case size: 42 mm width case height: 10.90 mm lug width: 22 mm water resistance: 50 meters or 5 ATM sapphire glass with anti-reflective coating inside display caseback with sapphire crystal custom made rotor enamel dial silver colored hands Automatic movement Sellita SW220 Swiss Made Two Years Warranty |
Więcej KLIK
Więcej KLIK
:
Nawet niebrzydkie, choć bransoleta pasuje tu jak świni perły.
hrg.pl
:
Odpowiedz do tematu
Ten biały, na jakiejś ładnej, eleganckiej brązowej skórce ... Wart byłby rozważenia.