Pochwalę się jako że nie ma na forum takiego modelu to wrzucę kilka fotek. Zegarek kupiłem na próbę bo po pierwsze nie wiedziałem czy będzie mi pasował taki zegarek a po drugie 40 $ wraz z przesyłką to nie żaden majątek.
Odpowiedz do tematu
: Herc 196BK
:
He he he, "prawie" jak Parnis, z pewnością wart swojej ceny, wygląda fajnie.
:
Jak się sprawuje mechanizm ?
:
na razie ok ale mam go zaledwie 2 dni więc wiele nie powiem.
:
Ze zdjęć wyglą całkiem ładnie i cena dobra
Gratuluje nabytku ! i niech się dobrze nosi !
Gratuluje nabytku ! i niech się dobrze nosi !
:
Dziękować, docelowo chciałbym maryśkę 44mm GMT a Herc dał mi możliwość sprawdzenia czy mi taki zegarek pasuje
:
A toto stalowe jest czy chromowany szajsmetal jak większość z tej zacnej stajni ?
:
W Herzach najmniej podoba mi się to logo i nazwa... na tarczy zawsze jakoś tak słabo to wygląda .
:
oj tak. Może to jest czepianie się, ale dyskomfort zawsze jakiś. Poza tym jednak zegareczek naprawdę niczego sobie po fotkach sądząc
pawwel napisał: |
W Herzach najmniej podoba mi się to logo i nazwa... |
oj tak. Może to jest czepianie się, ale dyskomfort zawsze jakiś. Poza tym jednak zegareczek naprawdę niczego sobie po fotkach sądząc
:
Mi się fotki podobają a i zegarek niezły i pasiorek Redy ładny i klawiaturka ładna, o podkładce nie wspomnę. No wsio wsio gratulejszyn
:
wygląda stalowo na www napisali 100% steel nie wiem jak sprawdzić a przecież drapać nie będe
ALAMO napisał: |
A toto stalowe jest czy chromowany szajsmetal jak większość z tej zacnej stajni ? |
darekmp3 napisał: |
Mi się fotki podobają a i zegarek niezły Wink i pasiorek Redy ładny i klawiaturka ładna, o podkładce nie wspomnę. No wsio wsio gratulejszyn Razz |
:
Rzeczywiście Herc przy tych zdjęciach bardzo poważnie wygląda i nabiera kolorytu tudzież smaczku.
:
Mnie się zegareczek podoba! Kolor tarczy czarny czy brązowy? A w środku to może damski ST-6?
:
Tarcza czarna, mechanizm to chyba faktycznie st-6 przynajmniej na pierwszy rzut oka nie widzę różnic.
:
Odpowiedz do tematu
Pytanie w czyim wykonaniu, jesli oryginał to będzie Pan zadowolony zapewne
Crayzee ostatnio się najarał na dwa takie z Jebaja. Werki, okzało się po chwili, ST25 w obu, natomiast w dwóch KRAŃCOWYCH wykonaniach! Jeden wyglądał jak z Parnisa, natomiast drugi ... na pierwszy rzut oka stwierdziłem że to klon Miyoty! Okropieństwo - zero jakichkolwiek zdobień, tylko część wahnika groszkowana. Tak szara,brzydka konserwa! Ciekawe czy to S-G robi rózne wersje, czy tłuką to chałupniczo ...
Crayzee ostatnio się najarał na dwa takie z Jebaja. Werki, okzało się po chwili, ST25 w obu, natomiast w dwóch KRAŃCOWYCH wykonaniach! Jeden wyglądał jak z Parnisa, natomiast drugi ... na pierwszy rzut oka stwierdziłem że to klon Miyoty! Okropieństwo - zero jakichkolwiek zdobień, tylko część wahnika groszkowana. Tak szara,brzydka konserwa! Ciekawe czy to S-G robi rózne wersje, czy tłuką to chałupniczo ...