Link do aukcji
Ot spodobał mi się ten model, co prawda wolałbym czarny bezel zamiast pomarańczy ale gdzie go w sieci nie znajdę to jest po 990 lub nawet wyżej, tutaj za 830, do tego moje miasto i możliwość odbioru osobistego. Można klikać bezpiecznie czy lepiej poczekać i poszukać?
Odpowiedz do tematu
: Czy wszystko w porządku z tym orientem?
:
Jak twoje miasto: umów sie na spotkanie- dogadaj sie- zapłać
..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..
Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
:
Moim zdaniem jak wystawiają fakturę na towar to chyba by fejków nie wciskali. Poza tym nie widziałem chyba podróby zegarka za ca.250 dolarów. Choć i takie podobno są.
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
thewickerman88, - rzekłbym drogo
W sieci ok. 220$:
http://www.skywatches.com...h-cfm00002b.htm
W zatoce pewnie podobnie
W sieci ok. 220$:
http://www.skywatches.com...h-cfm00002b.htm
W zatoce pewnie podobnie
:
220$ do tego dojdzie wysyłka i z aktualnym kursem dolara chyba wyjdzie na to samo + stres i czekanie czy poczta nie zgubi.
:
thewickerman88, - fakt, nie pomyślałem o aktualnym kursie . Jednak cena jak widać jak najbardziej realna - jeżeli jest faktura brać i się cieszyć
:
No to wygląda na to że sobie wezmę choć mam jeszcze dylemat pomiędzy innym, nieco tańszym modelem.
:
A zaraz założę temat z ankietą bo za cholerę wybrać nie mogę.
:
thewickerman88, na pewno pomożemy - przekroczyć budżet i wskazać 3 inne możliwości
:
Ostatnio zmieniony przez rybak 2012-01-08, 11:31, w całości zmieniany 1 raz
Moznaby jeszcze sprawdzic u Orienta, czy oni faktycznie sa u nich zarejestrowani jako dealer.
Fotek tego zegarka jest w sieci od groma, mozna porownac, choc na pierwszy rzut oka zegarek z aukcji robi wrazenie oryginalnego, reszta dupereli tez, zawieszka, tabliczka power reserve, hologram.
No a ze masz ten sklepik na miejscu, to nic, tylko biegusiem
Dlugo sie lamalem nad tym zegarkiem, bo podoba mi sie w nim sporo, ale jak na razie wskazowkowy kalendarz (trawie tylko dni tygodnia) i tachymetr (nie trawie w ogole) przewazaja - nie mam go jeszcze
Fotek tego zegarka jest w sieci od groma, mozna porownac, choc na pierwszy rzut oka zegarek z aukcji robi wrazenie oryginalnego, reszta dupereli tez, zawieszka, tabliczka power reserve, hologram.
No a ze masz ten sklepik na miejscu, to nic, tylko biegusiem
Dlugo sie lamalem nad tym zegarkiem, bo podoba mi sie w nim sporo, ale jak na razie wskazowkowy kalendarz (trawie tylko dni tygodnia) i tachymetr (nie trawie w ogole) przewazaja - nie mam go jeszcze
Ostatnio zmieniony przez rybak 2012-01-08, 11:31, w całości zmieniany 1 raz
Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe
:
Orient, moim zdaniem, jest OK.
Jak kupisz, pochwal się.
Rozumiem, że wątpliwości moze wzbudzać fakt, dodawania takiego badziewnego gratisu.
Nie mam pojęcia, czemu ludzie to robią.
W tym przypadku gratis skutecznie odstrasza.
Kiedyś kupiłem na allegro bardzo przyzwoity nóż - któryś Sanremu, za jakieś kilka pln.
W opisie aukcji było napisane o "nowym chińskim scyzoryku + gratis trzy wzmacniacze antenowe do telefonu komórkowego >super jakość<"
Takie g... przyklejane pod baterią telefonu.
Gratis rozłożył aukcję, nikt poza mną nie licytował.
Jak kupisz, pochwal się.
Rozumiem, że wątpliwości moze wzbudzać fakt, dodawania takiego badziewnego gratisu.
Nie mam pojęcia, czemu ludzie to robią.
W tym przypadku gratis skutecznie odstrasza.
Kiedyś kupiłem na allegro bardzo przyzwoity nóż - któryś Sanremu, za jakieś kilka pln.
W opisie aukcji było napisane o "nowym chińskim scyzoryku + gratis trzy wzmacniacze antenowe do telefonu komórkowego >super jakość<"
Takie g... przyklejane pod baterią telefonu.
Gratis rozłożył aukcję, nikt poza mną nie licytował.
Ja nigdy nie błądzę - mogę się co najwyżej zataczać
- Gburp.
- Gburp.
:
Aha, tak jeszcze a propos - tu co prawda nie ma (juz) wersji z pomaranczowym bezelem, ale zawsze mozna spytac, to jest bardzo uczynny czlowiek - to 170 euro plus wysylka bez cla i innych VATow jest chyba jeszcze mniej, niz ceny ze skywatches...?
http://www.orientuhren.de...1rd7fmlau0ttro4
Podobnie na shoeneuhren mozna spytac, ale oni mieli troche drozej, z tym ze wysylka w cenie.
jslanina napisał/a: |
thewickerman88, - rzekłbym drogo
W sieci ok. 220$: http://www.skywatches.com...h-cfm00002b.htm W zatoce pewnie podobnie |
Aha, tak jeszcze a propos - tu co prawda nie ma (juz) wersji z pomaranczowym bezelem, ale zawsze mozna spytac, to jest bardzo uczynny czlowiek - to 170 euro plus wysylka bez cla i innych VATow jest chyba jeszcze mniej, niz ceny ze skywatches...?
http://www.orientuhren.de...1rd7fmlau0ttro4
Podobnie na shoeneuhren mozna spytac, ale oni mieli troche drozej, z tym ze wysylka w cenie.
:
170 euro po aktualnym kursie i jesli dojdzie jeszcze wysyłka to wyjdzie praktycznie na to samo co u sprzedawcy z allegro.
:
Odpowiedz do tematu
A cos euro uroslo... No i ja patrze zawsze na kursy "sprzedaz", sorka