W sieci i na forach zegarkowych pojawiły się ostatni informacje na temat limitowanej wersji Panerai 318, poniżej link do artykułu, zobaczcie jaka kłalita jest w zegarku za 6 tysięcy USD
http://www.network54.com/...sterious+PAM318
Odpowiedz do tematu
:
W zegarkach tej firmy nic mnie nie zdziwi.
:
hehe no identyczna kłalite mam w swoim pilocie, nawet rysa na mostku podobna , powinni chyba dekiel zaspawać żeby nikt tam nie zajrzał....
:
Oj tam oj tam
Przecież dekiel jest - nie trzeba tam zaglądać!
Przecież dekiel jest - nie trzeba tam zaglądać!
:
No i 99 procent wydymanych przez Panerai nie zagląda. Na tym ta firma bazuje.
:
Milczajcie, kmioty
To jest spreparowane Chińska mafia w fabryce udającej Sea Gulla, co ja pokazują w internecie, wzięla kupiła Unitasa, zepsuła go celowo, po czym włamała się do sejfu niczego nieświadomego posiadacza boskiego Paranoja, i wzięła i mu werka podmieniła. Ciemną nocą.
zdrada, panowie Jesteśmy w rzyci
To jest spreparowane Chińska mafia w fabryce udającej Sea Gulla, co ja pokazują w internecie, wzięla kupiła Unitasa, zepsuła go celowo, po czym włamała się do sejfu niczego nieświadomego posiadacza boskiego Paranoja, i wzięła i mu werka podmieniła. Ciemną nocą.
zdrada, panowie Jesteśmy w rzyci
:
Nasz kolega carlito zwykł mawiać:
[quote name='carlito1' timestamp='1318232168' post='708792']
A ja miałem okazje widzieć ostatnio podróbe Paneraia, która nazywa się Marina Militare, to dopiero jest syf !
[/quote]
to może warto się teraz zastanowić, czy nie zdarzają się sytuacje odwrotne?
[quote name='carlito1' timestamp='1318232168' post='708792']
A ja miałem okazje widzieć ostatnio podróbe Paneraia, która nazywa się Marina Militare, to dopiero jest syf !
[/quote]
to może warto się teraz zastanowić, czy nie zdarzają się sytuacje odwrotne?
hrg.pl
:
Dobrze, że mnie na PAM-a nie stać, będę miał marynę
:
318 to special edition. Skoro w standardowym Luminorze jest Unitas zmodyfikowany grawerunkiem i regulacją to special edition musi się czymś wyróżniać. Wstawili zatem surowego ebosza i jest wersja kolekcjonerska. Nie jest to wg mnie coś czego OP by się wstydziła bo gdyby tak było i chciała ukryć to przecież mogli dekiel zaspawać. Amen.
Foch und Ch.
:
Zaspawanie kosztowałoby extra 30 centów na sztuce, a to juz by było wyrzucanie pieniędzy w błoto Wyszli z założenia, że przeciętny ich posiadacz i tak nie będzie odkręcał dekla, bo się od tego można spocić No i jest to niewykonalne jeśli sie nie ma śfajcarskich przyrządów zegarmistrzowskich
:
Nieuzasadnione odkręcanie dekla wykonane poza serwisem skutkuje utratą gwarancji na szczelność, tak powiedzmy cirkaebałt z 300 na 03 , kto by zatem rydzykował
:
Zaspawanie to by było takie Double Limited Edition, a spece w Paneraiu dopiero są na etapie wymyślania legendy do przypadku Double.
:
Odpowiedz do tematu
Kupa, kupa - mosci Panowie
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...