Póki co jest rozbebeszona maryna, z tarczy zeszlifowana czarna powłoka. Pokazał się ładny miedziany kolorek.
Zastanawiam się co z tym dalej zrobić. Na jaki kolor machnąć tarczę?
Chodzi mi po głowie pomarańcz Ale jaką wtedy dać lumę?
Wskazówki będą takie:
i tu też się waham - zostawić czarne czy może jakiś fikuśny kolor im zapodać?
A może biały dial i czerwone wskazówki?
A luma.... najlepsza byłaby czarna
Jak macie jakiś pomysł to zapodawajcie kumotrzy
Odpowiedz do tematu
: co z tym dalej zrobić?
Segoy
:
Nie ma takiej. Przynajmniej nie znalazłem
Jest szara.
Co do koncepcji, to nie podpowiadam, bo sam nad swoją myślę.
Jest szara.
Co do koncepcji, to nie podpowiadam, bo sam nad swoją myślę.
:
a może pomaluj na niebiesko, a wskazówki też daj niebieskie. Do tego jakis fajny jasny brąz pasek. Pomarańcz jakoś mi nie pasuje do Paneruja
:
Do tej miedzi to najlepiej pasowałaby jakaś żarówiasta zieleń!
:
Tarcza na czarno potem tarcie, ścieranie, kąpiel w kawie i będzie ładna vintydz tarcza
:
Tak jak mowi ghostdog - tarcze pomalowac na czarno,wrzucic do kawy.Zrobic nowa,zielona lume na tarczy i wskazowkach.Potem na pare minut do piekarnika/tostera (tylko bez przesady!) i voila,vintage marina
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Mi chodzi po głowie coś z wysokim fun factor
na przykład:
lub
na przykład:
lub
Segoy
: Re: co z tym dalej zrobić?
Pomarańczowy byłby oryginalny, chyba jeszcze nie widziałem a ciekawy jestem efektu. Żółtą tarcze widziałem ale pomarańcz... Tylko wtedy wskazówki by słabo pasowały... ale jakby odejść zupełnie od panerajowatości i wsadzić choćby jakieś pilotki?
e:
albo takie na szybko u jacksona znalezione:
Ostatnio zmieniony przez ini 2011-06-18, 12:54, w całości zmieniany 1 raz
Segoy napisał/a: |
Chodzi mi po głowie pomarańcz Ale jaką wtedy dać lumę? Wskazówki będą takie: |
Pomarańczowy byłby oryginalny, chyba jeszcze nie widziałem a ciekawy jestem efektu. Żółtą tarcze widziałem ale pomarańcz... Tylko wtedy wskazówki by słabo pasowały... ale jakby odejść zupełnie od panerajowatości i wsadzić choćby jakieś pilotki?
e:
albo takie na szybko u jacksona znalezione:
Ostatnio zmieniony przez ini 2011-06-18, 12:54, w całości zmieniany 1 raz
:
Wypiaskuj kopertę + żółta tarcza + czarne indeksy + czarne lub szare matowe (pod kolor koperty) wskazówki
:
Jak tak dalej pójdzie, to projekt na Euro 2012 będzie musiał być w gustowne czarno-czerwono-złote paski!
Segoy napisał/a: |
jeszcze projekt na Euro 2012
|
Jak tak dalej pójdzie, to projekt na Euro 2012 będzie musiał być w gustowne czarno-czerwono-złote paski!
:
Ostatnio zmieniony przez Pager 2011-06-18, 17:04, w całości zmieniany 2 razy
Ja bym robił pomarańczowy, tylko z innymi wskazówkami.
Chyba nikt nie ma (rdzawy Kubama ma )
Chyba nikt nie ma (rdzawy Kubama ma )
Ostatnio zmieniony przez Pager 2011-06-18, 17:04, w całości zmieniany 2 razy
:
Odpowiedz do tematu
Jakbyś robił kolorową tarczę to moim zdaniem wskazówki z dziurami czyli bez lumy byłby fajniejsze.
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT