Witam
Znalazłem na allegro dwa ciekawe Parnisy. Chciałem się zapytać czy ktoś miał do czynienia z tym sprzedawcą i czy warto od niego kupować zegarki 9jak z jakościa wykonania)?
http://allegro.pl/item981..._43mm_dark.html
http://allegro.pl/item981...s_gmt_43mm.html
Od jakiegoś czasu szukam Parnisa Automatic Power Reserve w kolorze czarnym lub brązowym, najlepiej z datownikiem ale jak będzie bez to też OK. Jak bym ktos miał taki na sprzedaż to niech da znac.
Pozdrawiam
Odpowiedz do tematu
: Parnis - pytanie czy warto
:
Cena z kosmosu. Jak radzisz sobie z eBayem, masz PayPal to ogarniesz temat za 65-70USD.
Foch und Ch.
:
Ja u niego kupowałem, pomijając fakt że drożej niż u majnfrienda (wiadomo że musi na tym zarobić) człowiek konkretny i dość solidny, no i zegarek masz za dwa dni.
:
Fakt jest trochę drożej ale szczerze mówiąc nie mam konta na PayPal i nie za bardzo chce mi się czekać ze 2-3 tygodnie na zegarek.
:
A jak sobie nie radzisz, to poproś, ktoś pomoże
:
Pomyśle o tym, jednak i tak to nie zmieni długiego oczekiwania.
Twoja wypowiedź to propozycja??
Twoja wypowiedź to propozycja??
:
Nie ma problemu.
:
Ok, jak by co odezwę się na PW.
Jak będziesz planował coś dla siebie ściagnąc to daj znać to się podłączę.
Pozdrawiam
Jak będziesz planował coś dla siebie ściagnąc to daj znać to się podłączę.
Pozdrawiam
:
Dominik, omijaj te ceny szerokim łukiem, poczytaj forum, znajdziesz kilka ciekawych propozycji z bardziej atrakcyjnymi cenami.
:
Dokładnie słuchaj co Kumotr svedos prawi a prawi dobrze i rozsądnie
Nie najdalej jak z tydzień temu kupił takiego samego jak w pierwszym linku tylko, że z szarą (bardzo ciemnoszarą) tarczą za 130zł z przesyłką. Ja też taki kupiłem chyba za 145zł a zegarek przedni nawet nie wiem czy nie ciekawszy jak z czarną tarczą.
Zdecydowanie omijaj te ceny. Jak tutaj trafiłeś to nie darmo .Korzystaj ile możesz i nie przepłacaj niepotrzebnie .
Nie najdalej jak z tydzień temu kupił takiego samego jak w pierwszym linku tylko, że z szarą (bardzo ciemnoszarą) tarczą za 130zł z przesyłką. Ja też taki kupiłem chyba za 145zł a zegarek przedni nawet nie wiem czy nie ciekawszy jak z czarną tarczą.
Zdecydowanie omijaj te ceny. Jak tutaj trafiłeś to nie darmo .Korzystaj ile możesz i nie przepłacaj niepotrzebnie .
:
Nie ma co przeplacac.
Wiem z doswiadczenia (jak i kazdy tu zapewne tez) ze najgorzej to sie napalic i miecv parcie by miec jak najszybciej cos.
Radze na chlodno pomyslec zanim sie zdecydujesz a dla oslody za zaoszczedzone kupic sobie pasek bo ten co z nim przyjdzie to istna porazka : )
Wiem z doswiadczenia (jak i kazdy tu zapewne tez) ze najgorzej to sie napalic i miecv parcie by miec jak najszybciej cos.
Radze na chlodno pomyslec zanim sie zdecydujesz a dla oslody za zaoszczedzone kupic sobie pasek bo ten co z nim przyjdzie to istna porazka : )
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
Na paczkę z Hong Kongu czekałem 6 dni. W tym dwa weekendowe. Czyli szybciej niż z Gdańska do Wrocka.
DominikP napisał/a: |
Fakt jest trochę drożej ale szczerze mówiąc nie mam konta na PayPal i nie za bardzo chce mi się czekać ze 2-3 tygodnie na zegarek. |
Na paczkę z Hong Kongu czekałem 6 dni. W tym dwa weekendowe. Czyli szybciej niż z Gdańska do Wrocka.
:
Mądrego to i miło posłuchać!
Za oszczędności można mieć 2 fajne pachy od naszych lokalnych strapmasterów. Rozważ. Cierpliwoć jest cnotą!
pisar napisał/a: |
Nie ma co przeplacac.
Wiem z doswiadczenia (jak i kazdy tu zapewne tez) ze najgorzej to sie napalic i miecv parcie by miec jak najszybciej cos. Radze na chlodno pomyslec zanim sie zdecydujesz a dla oslody za zaoszczedzone kupic sobie pasek bo ten co z nim przyjdzie to istna porazka : ) |
Mądrego to i miło posłuchać!
Za oszczędności można mieć 2 fajne pachy od naszych lokalnych strapmasterów. Rozważ. Cierpliwoć jest cnotą!
:
przy odrobinie cierpliwości i wytrwałości w przeglądaniu jebaja można wylicytować zegarek nawet za połowę ceny - parnisa IWC vintage i rolmopsa udało mi się trafić w cenie $30-35 zamiast $60-70 - przydaje się snajper
gdybyś chciał zapolować to możesz w cenie allegrowej kupić dwa i jeszcze na jakieś fajne paski zostanie
ale jak nie chcesz czekać cóż kto bogatemu zabroni!
gdybyś chciał zapolować to możesz w cenie allegrowej kupić dwa i jeszcze na jakieś fajne paski zostanie
ale jak nie chcesz czekać cóż kto bogatemu zabroni!
:
Odpowiedz do tematu
Dzięki za porady. Myślę, że uzbroję się w cierpliwość i poszukam czegoś za dobrą cenę.