Cytat: |
Oryginalna jest TARCZA - CALA KOPERTA - CALY MECHANIZM - WSKAZOWKI - KORONKA - jedyne nie od ISKRY jest kólko od naciagu sprezyny - mechanizmy w iskrach i molniach to przecierz jedno i to samo to ten sam producent - tak sie sklada ze kolekcjonuje radzieckie zegarki i mam wszystkie modele MOLNI male i duze - wersje eksportowe wszystkie modele - mam 11 ISKIER w stanie fabrycznym itd... wiec wiem o czym mowie - nieoryginalne jest tylko kolko od naciagu sprezyny - w oryginale zamiast MOLNIA pisze ISKRA - cala roznica - zdjecia byly widac bylo wszystko - nie odwoluje ofert szczegolnie gdy ktos widzial mial czas na zastanowienie sie a mimo to kupil i od razu chce rezygnowac - prosze o wplate zgodnie z regulaminem a ja od razu wysylam zegarek |
Cytat: |
prosze nie konsultowac swoich zakupow na forach poniewaz to co nieraz tam czytam to mi rece opadaja - bzdury jakie "" ZNAWCY TEMATU "" tam wypisuja to az slabo sie robi - wypowiadaja sie osoby ktore zielonego pojecia o modelach zegarkow nie maja - powielaja tylko informacje zaslyszane gdzies na innych forach i rzna znawcow -- ISKRA ktora Pan nabyl to 100% oryginal tylko koleczko od naciagu mozna zmienic (to jest tylko mala nakladka ktora przenosi moment na sprezyne) niestety ja mam tylko nowe komplety i dekompletowal nie bede |
Zdjęcia wspomnianej Iskry:
[/b]